kirsten

Sanna mina ord

Nedräkningen har börjat

Publicerad 2007-07-23 18:57:37 i Jobb,

Börjar kännas helt okej nu. Igår kunde jag ha slagit sönder nåt, så himla arg blev jag! Stackars Martin fick höra både det ena och det andra, men han var ett superbra bollplank och sa precis rätt saker. Eller ja, kanske inte när han började berätta om sitt jobb då. För det kan inte jämföras med mitt. Har ni inte redan förstått så handlade mitt utbrott om mitt kära jobb.

Jag har absolut inga som helst problem med att mina tjejer ringer till mig under min lediga tid så länge det handlar om vettiga saker. För det är klart att de ska ha hjälp om de behöver det, inget mer med det liksom. Men igår ringer en av dem och ber om hjälp, jag svarar och berättar PRECIS hur hon ska göra. Men hon fattade inte, drog hela baletten igen, men hon fattade ändå inte. (Till och med Martin visste nu hur han skulle göra om han skulle ha gjort denna sak) Jag blir då lite smått irriterad på tjejen eftersom hon ändå faktiskt STÖR på min LEDIGA tid och säger då att om det ska vara så svårt att lyssna när de ringer och ber om hjälp så behöver hon inte ringa mig mer! För då spelar det ju liksom ingen roll vad jag säger! Hon svarar då att men du kanske kan visa mig nån annan dag. Hallå! Gästerna checkade ut imorse, hur ska jag då kunna visa henne en annan dag?! Jag bara undrar?

Jag förklarar då en tredje gång hur hon ska göra och ber henne då om att skriva ner allt jag säger. Fattar liksom inte hur man kan vara så dum egentligen. Skulle det ha varit jag som ringde min chef och frågade om nåt på dennes dyrbara lediga tid skulle jag verkligen lyssna och koncentrera mig på det som sades. För annars, nästa gång samma sak händer kommer jag ju att bli tvungen att ringa igen och det är ju rätt pinsamt, enligt mig i alla fall.
Nu är jag dock lugn igen. Men var inte det när jag kom in tills mitt pass började då jag hade ca 20 papper i min korg om saker som de gjort fel i helgen. Bara att ta ett djupt andetag och sen fråga varför de inte ringde för. Hm, var visst upptaget. Men jag pratade inte i telefon på hela helgen förutom när jag pratade med dem. Så hur kan det ha vrt upptaget? Vissa saker kan inte ens jag rätt till, då det måste göras samma dag innan man nattkör. Woine, woine...

Vad gäller mitt illamående förra veckan mår jag bra nu ;) Gästerna som var skumma funkade det helt okej med, eller ja nästan. Rummet är fortfarande helt och rent, men jag var allt bra rädd om våra spritflaskor i receptionen. Men de står kvar de med ;)  Så allt är i sin ordning!

Nedräkningen inför min semester har börjat den med. Jobbar denna vecka och sen måndag-tisdag nästa vecka. Sen är det ledigt. Ska bli ljuvligt faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela