kirsten

Sanna mina ord

Bafucin

Publicerad 2007-06-24 22:50:01 i Livet,

Happ, så har midsommarhelgen passerat den med. Med andra ord går vi mot mörkare tider, men vem vill tänka på det just nu? Inte jag i alla fall, mår tillräckligt dåligt som det är. Började lite smått mellan torsdagen och fredagen, kliade i halsen och hade sig. Som tur var hade Martin halstabletter eftersom han själv mått lika pissigt under veckan. Mina var nämligen mindre aptitliga då de låg i väskan under den störtskur som sköljde över mig när jag cyklade till jobbet i tisdags. Så det följde med under dagen på midsommarafton.

Som var som man hade förväntat sig, regnig och dan. Satt ute mest hela dagen, när jag inte fick gå och bära på andras bebisar då ;) Inte hjälpte det att jag drack heller, illa illa. Lördagen var det bara att pallra sig upp för att åka till jobbet, trots att jag hade feber och snoret bara rann. Kliade om än mer i halsen då. Halstabletterna var dock slut då. Men har man världens bäste kille så kommer han till jobbet med den varan. Han hade dessutom åkt ill apoteket och köpt bafucin, som enligt honom skulle rädda mig och min hals. Har inte märkt det ännu ;) Blev inget grilla av med svärföräldrarna heller. Mådde inte direkt bättre när jag kom hem utan totaldäckade i sängen.

När jag vaknade imorse trodde jag att jag skulle dö! Min röst fanns bara inte! Martin bara skrattade och tyckte att det var superskoj. Just därför fick han svara när jobbet ringde. ;) Men han klarade inte att framföra det de ville så jag fick anstränga mig ändå. Så så mycket för den bafucinen. Tror att det är han som trott så mycket på det förr att det hjälpt honom. Kan ju i alla fall prata nu, men det gör ondare och ondare när jag sväljer. Inte roligt alls.

Var och spelade minigolf idag med, jag blev den stora förloraren. Trots att jag var den enda som slog en spik! Riktigt stolt över den bedriften. Men inte försökte de att INTE prata med mig, trots att jag bett dem. Hahaha!

Nu ska jag sova, ska upp och tvätta imorrn. Lovely! 

Lägger upp lite bilder nedan från Vätternrundan.


De kom visserligen i helt fel ordning. Den sista bilden ska vara först ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela