kirsten

Sanna mina ord

Marknadsafton

Publicerad 2007-06-07 23:27:48 i Familj,

Det är verkligen nåt speciellt med denna dag! Har alltid tyckt det, för det är alltid nåt min familj gjort tillsammans, så långt jag kan minnas. Trots att pappa alltid drivit eget förut så tog hans sig alltid tiden att följa med oss upp på stan. Inte för att direkt shoppa, men visst har man alltid fått något. Men det var liksom alltid ett sätt att få tid att umgås. Sen var det alltid kvällen innan skolavslutningen förr. Precis så som det är i år, men även grundskolan slutade då, eller kanske något senare ibland. Jag vet bara att jag kände mig så lycklig över att få vara med just min familj. Trots att jag aldrig fick en sån där ballong med helium i som alla förbaskade ungar har ;)

Så kvällen till ära besökte jag även denna marknadsafton med min kära familj. Mamma skulle firas och det fixade jag och min bror till. Köpte paket så det stod härliga till, och en chockad mamma fick vi. Hon trodde inte att det var sant att hon skulle få så många paket, hehehe! Öppna dem på restaurang fick hon med ;) Sen efter det blev det lite snabbshopping med Martin innan de stängde.

Plockade och färgade mina ögonbryn med, riktigt läckert blev det. Men mindre skoj var det att gå runt på stan helt röd runt hela ögonbrynen och med tårar sprutande hejvilt. Aja, vill man vara fin får man lida pin. Kostade ju bara en hundring och det får det ju vara värt. Nyklippt är man med, så nu kan jag verkligen besöka studentskan imorrn. Hoppas att tjejen får bra väder bara :) Barrometern visar på regn, men det har den gjort sen igår och än så länge (peppar, peppar) har jag inte sett till nåt.

Godnatt!

Kommentarer

Postat av: zara

Publicerad 2007-06-10 16:14:07

oj har ni regn och så det har dock inte vi vi har såååååååååå varmt att jag håller på att dö men en det är ju bara sommar en gång om året och det tycker vi om.... det är kanske lite för varmt för att jobba men men.... så hur lever livet med dig då??

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela