kirsten

Sanna mina ord

Räkbåten

Publicerad 2007-06-19 18:57:15 i Jobb,

Happ, så har vi haft vår samkväm med jobbet då. Blidde en tur med räkbåten igår kväll. Himla trevligt måste jag säga! Kanske blev lite vilt vid vårt bord, men vad tusan. Vi har ju inte vart iväg på nåt sånt här sen, ja urminnes tider skulle jag vilja påstå. Blev en saftig nota, men så kan det ju bli ;) Gott med räkor var det med, drickat var gott det med, kanske inte drinken men det gick ju att välja andra saker med, hehe.

Vårt bord var nog det som sjöng bäst med, fick lite ogillande blickar. Men ska det vara så tycker jag att de lika gärna kan stanna hemma! Så det så! Man måste ju få ha skoj ju! Men det äldre paret rockade vill jag lova, de tackade för en fin show och tyckte att det var bra att vi livade upp båten lite.

Efter båten blev det Pitchers för lite mer att dricka. Men inte blev det en Piggelin som vi beställde, trots att jag frågade grabben om han kunde göra sånna ;) Hahah, till och med jag blandar dem bättre. Kan ju kanske bero på att jag fått receptet av en bartender ;)

Nu är det dax för mat känner jag här. Men det kommer att bli torrt, har ju ingen sås :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela