kirsten

Sanna mina ord

Värmebölja

Publicerad 2007-06-11 20:16:01 i Jobb,

Jag tror att jag tuppar av här snart faktiskt. Jag älskar verkligen sommaren, men detta är kanske lite väl varmt. Inne på jobbet har vi just nu 30 grader varmt. Precis vad jag känner att jag behöver just nu! Luften står helt still här inne dessutom! Några gubbar ska komma hit imorrn för att kolla på ventilationen, men jag tror inte att det kommer att hjälpa om jag ska vara ärlig. Det är alltid så här varmt här inne, kanske inte så här tidigt på året, men under sommarperioden så är det liksom ingen skillnad mot nu. Trist att ha en chef som är alldeles för snål för att sätta in ac, tycker att det blev för dyrt när han installerade det i källaren hos datorerna.

Min käre far bara skrattar åt honom och säger att han har fel. Han har haft ac i många år och även i den affär han jobbar i nu har det billigare än vad min chef påstår att han själv betalar. Tror faktiskt mer på min pappa i det här läget. Men det är klart, det är ju bättre att ha personal som mår konstant illa för att det är så varmt än en pigg och allert styrka. Till och med gästerna klagar! En böt till och med idag, han ville minsann ha ac på rummet till och med... Men jag förstår honom faktiskt, för som jag mår just nu vill jag inte att nån annan ska behöva göra! Mycket vatten går det ju åt i alla fall.

Happ, men klockan går ju i alla fall ;) Snart hemma och då är det bara hopp marsch i säng, för jag ska ju upp i gryningen imorrn ju :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela