kirsten

Sanna mina ord

Vilken mamma ;)

Publicerad 2007-06-14 19:24:32 i Familj,

Haha, det här är rätt skoj ;) Martins mamma fyllde år igår och det är ju liksom nåt man lagt på minnet, skrivit upp i almanackorna och så. Men ingen inbjudan kom till att fira henne, så jag tänkte att jag då lika gärna kunde tvätta. Så jag bokade tvättid och satte igång med det vid sex-tiden. Martin kom hem runt sju som vanligt och vi gick iväg för att handla lite till maten. Men upptäckte så klart när vi kom hem att vi ändå inte hade det som behövdes för maten. Så vi bestämde oss för att gå till Max när vi vart nere och fixat med nästa tvätt.

Då ringer Martins mamma och undrar var tusan vi är, något irriterat med. Martin undrade så klart vad hon menade och hon svarade att vi minsann skulle ha befunnit oss i Stadsträdgården för att äta med dem! Martin blev så klart helt chockad, för det var mer än vad han visste. Martins mamma fortsatte och sa att men jag har sagt det till dig och hur skulle jag annars veta att du kommer hem klockan sju. Martin skrattar lite och säger att han alltid kommer hem runt då, så det är kanske inte så konstigt att hon visste det. Och att han visst är glömsk, men inte så pass glömsk att han glömmer bort sin egen mammas födelsedag! Dessutom brukar han alltid berätta sådant för mig så att jag får komma ihåg det åt honom, men jag har inte hört nåt om detta jag heller.

Så vi missade middagen där...kunde ju liksom inte bara lämna all blöt tvätt. Men men, vi får väl fira henne en annan dag. Just nu peppar jag bara inför imorrn natt. Dax för Vätternrundan igen. Startar klockan 00:50 och beräknar vara framme, hm, ja låt oss säga så här. Jag räknar med att ta mig runt, ingen tid som jag känner att jag måste klara. Men det vore skoj att klara det på under 15 timmar. Så ha mig i åtanke mellan fredag natt och hela lördagen :)

Har dessutom slagit vad med Camilla om att vi ska lyckas gå ner ett halvt kilo var till nästa vecka. Får se hur bra det kommer att gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela