kirsten

Sanna mina ord

Änterligen helg!

Publicerad 2007-05-04 21:06:03 i Jobb,

Ojoj, var bra nära idag att jag försov mig. Skulle ju egentligen ha jobbat kväll idag så kroppen var väl inställd på det antar jag. Men jag hade gott om tid att byta om på så det var nemas problemas ;) Dagen gick relativt snabbt med, hade ju Sussie med mig idag så jag hade ju nån att prata med hela dagen i alla fall. Vissa praktikanter orkar man med liksom och andra, ja suck...Men Sussie tillhör den skaran man orkar med. Får se om jag kan ta det vidare och se om inte tjejen platsar i vårt lilla team? Behöver åtminstonne en tjej till så ja, hon står högt på listan.

Nu ska jag sätta mig här i min ensamhet och kolla på film. Har ju lånat typ halva min brors bibliotek så det känns som att man måste kolla in nån av dem. Så nu väntar Casanova, för den skulle nog inte Martin vilja se ändå. Min känsla säger inte det i alla fall.

Förresten åt supergod mat idag, och hur superenkelt som helst att göra. Ska återge receptet imorrn, för nu väntar soffan!

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela