kirsten

Sanna mina ord

Jobb, jobb och åter jobb

Publicerad 2007-05-29 22:39:34 i Jobb,

Känns som att jag mer eller mindre skulle kunna bosätta mig på jobbet! Är ju ändå alltid där! En gäst bara skrattade i morse när hon upptäckte att jag även stod där igår, precis som igår kväll ;) Men så är det. Hellre det än att jobba hela veckor kväll eller dag. Skulle innebära att man hade ett liv varannan vecka, och så vill vi inte ha det. Varken Ida eller jag. Fast hellre det än att jobba varje helg, som det verkar luta ut den kommande hösten. Heja facket för att det numera finns en lag om att man MÅSTE vara ledig minst varannan helg och det innebär två dagar sammanhängande från fredag till måndag. Så där fick chefen så att han teg ;)

Happ, imorrn blir man gräsänka med. Martin åker till storstaden och honom träffar jag inte förens på fredag eftermiddag när jag åkt upp till honom. Men det ska väl jag och katterna klara antar jag. ;) Men det kommer att bli jobbigt. Men han var snäll och kom hem idag, trots att han kunde ha stannat från idag. Men han ville så gärna komma hem och träffa mig eftersom han annars inte skulle få göra det förens på fredag. Jo, jag vet, jag har världens bäste pojk!

Nu ska jag kolla klart på den nya serien på 5:an, sen väntar sängen :)

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2007-05-30 20:48:40

Men du behöver inte jobba varje helg....jag e ju där =) Jag vill jobba jämnt!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela