kirsten

Sanna mina ord

Ledig men ack så seg

Publicerad 2007-05-17 15:11:06 i Livet,

Jag som verkligen längtat efter att få några dagar ledigt. Men vad ska man med dem till när vädret bara är kasst hela tiden?! Nej, ge mig sol och det nu! Hade tänkt vara duktig och städa och så idag, men jag har endast lyckats ta hand om disken. Fryser så om fötterna så jag vill inget alls ;) Hittar bara en toffel med, den andra har kissarna lekt bort tror jag minsann. Martin hade i alla fall ingen aning om var den var när jag frågade honom, men det har han å andra sidan aldrig ;)

Är lite smått avis på en jobbarkompis som just för tillfället befinner sig på Cypern, ska jobba där hela sommaren på ett mysigt hotell. När jag kollade deras värme idag så hade de minsann 23 grader varmt! Tänk om det ändå vore det här nu! Var ju så fint igår ju! Satt i min nyinköpta stol på balkongen med kissarna, det är ett heltidsjobb bara det. Ujuj, tur att man har dem kopplade i alla fall. Annars skulle det nog gå illa.

Jahaja, undrar vad man ska göra nu då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela