kirsten

Sanna mina ord

Roligt, roligt

Publicerad 2007-11-07 20:11:57 i Livet,

Happ, så är det redan onsdag. Fattar liksom inte riktigt vad det var som hände. Ena dagen var det lördag och nästa var det idag, snart fredag ju för tusan! Lördagen blev i alla fall riktigt lyckad, trots att den slutade i kaos för min egna del. Men jag tror och hoppas att alla andra hade det riktigt trevligt! Måste bara lära mig att slå min bror i singstar, men nu när jag har mitt alldeles egna ska jag ju ialla fall kunna träna lite ;) Heheh! Vet efter den hårda kvällen att jag har träffat helt rätt man i alla fall. Så som han tagit hand om mig är värt en massa! Tur att han vet hur uppskattad han är! Men skulle ändock vilja visa det mer, men så är det väl alltid?

Igår var jag i Degerfors med min mamma, ledsen att behöva säga detta men där skulle jag aldrig vilja bo. Inte min stil alls faktiskt. Men i Valsverket var det fint i alla fall där vi var på föreläsning, att Våga följa sina drömmar, eller nåt liknande hette det. Man blir alltid så himla inspirerad efter att man varit och lyssnat på något sådant! Så vi får väl se om jag lyckas åstadkomma något av det jag vill. Det var en av övningarna, att komma på 50 saker man drömmer om att få göra eller vill göra, detta skulle man skriva ner på 12 minuter. Trodde aldrig att jag skulle klara det, men efter 12 minuter hade jag skrivit ner 75 saker. Rekordet för honom under en föreläsning var 129 eller nåt sånt, igår blev det 97. Bra jobbat!

Nu är det bara nedräkning inför fredagen. Time for Mika! Kommer blir himlans skoj. Måste bara hinna få på vinterdäcken, för annars kommer vi ingenstans med den bilen! Så vi får väl se vad älsklingen hinner med :)

Nu ska jag fortsätta jobba. Här har jag inte tid att stå.

Btw -1,1 idag, totalt 4,4 kilo ner! Tjoho vad jag är bra!

Kommentarer

Postat av: Saga

Publicerad 2007-11-07 20:33:31

Stackars dej som besökt Degerfors ;P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela