kirsten

Sanna mina ord

Tjejsnack v 38

Publicerad 2007-10-01 18:37:04 i Tjejsnack,

Yrken/karriär

* Vilket yrke har du/studerar du till och varför valde du just det? Om du inte, vilket skulle du välja?

Jag jobbar som receptionschef, även det jag pluggade till bland annat. Valde det därför att jag alltid velat arbeta med människor och den branschen intresserade mig mest.

* Trivs du med ditt yrkesval/att du inte valde alls? Varför/varför inte?
Absolut trivs jag med mitt val. Känner dock ibland att det är dax att ta steget vidare och byta jobb. Men det har inget med själva jobbet i sig att göra, utan med min utveckling.


* Trivs du med din nuvarande arbetsplats/med dina nuvarande arbetsuppgifter, eller vad du än gör? Motivera!
Som jag skrev ovan börjar jag känna att det är dax att göra något nytt. Har jobbat på samma ställe i 5 år nu, inte med samma arbetsuppgifter dock. Men nåt nytt skulle inte skada. Men visst trivs jag!


* Vilket yrke drömde du om att ha när du var liten? Varför just det?
Det yrket jag jobbar med nu ;) Samma svar som ovan det med, att jag ville jobba med människor.


* Har du möjlighet att göra karriär/vidareutbilda dig inom ditt yrke, och är det viktigt för dig att kunna göra det? Varför/varför inte? Är du utan yrke osv, skulle du kunna tänka dig att klättra på karriärstegen?

Ja, visst har jag den möjligheten. Är ju rätt långt ner på stegen än så länge. Viktigt och viktigt, har ju trots allt vidareutbildat mig för att komma nånstans så visst vill jag väl klättra en bit till. ;)

http://mlilja.net/tjejsnack

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela