kirsten

Sanna mina ord

Jag, ett tekniskt geni

Publicerad 2007-09-08 16:54:06 i Livet,

Ja, man skulle nästan kunna tro det ibland. Men bara ibland ;) Man kan ju inte visa sina talanger allt för ofta, det blir så slitigt då. Hemma använder jag Martins kunskaper och muskler, varför ens försöka att lägga sig i här hemma liksom? Men igår behövde mina kära vän lite hjälp med att styra upp ett byte av en säkring, hade helt svart hemma stackarn. Jag menar vem ska behöva gå på toa med ett litet stearinljus till hjälp? Så klart att man hjälpte till då. Stolt som man var när man kom hem berättade man det för Martin, att jag minsann hade bytt en propp. Han kollade lite frågande på mig och undrade om det inte var en säkring jag bytt i proppen. Äh, svarade jag. Spelar rulle vad man kallar det, eller hur. Lyset fungerar och man kallar det ju faktiskt för ett proppskåp, så det så!

Idag eller ja, ikväll blir det kräftskiva för hela slanten. Nummer två inom loppet av en vecka. Får se var denna slutar. Kom ju på den bästa idén ever förut. Finns ingen el dit vi ska, vilket innebär att det inte finns nån kyl så att vi kan hålla drickan kall. Men hallå, tänkte jag, jag jobbar ju för tusan på ett hotell med ismaskin. Och då kan man ju fylla hinkar med is. Smart eller hur. Men tydligen tycker inte herrn däruppe det, för nu är det ju hur kallt som helst och en massa regn. Inte alls det jag beställt. Men det blir is i hinkar ändå, för nu har jag ju liksom styrt upp det hela! Ska bara åka förbi och hämta skiten med ;)

Happ, dax att börja klä sig. Ingen jädra aning om vad jag ska ta på mig. Kommer ju att vara hur kallt som helst ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela