kirsten

Sanna mina ord

Testar runt lite

Publicerad 2007-09-12 19:59:40 i Jobb,

Uj, vilken körig kväll jag hade igår! Helt otroligt vad jag fick springa benen av mig! Blev fullt sånär som på våra två sviter. Kände mig riktigt duktig när jag faktiskt helt ensam sålde 20 rum under kvällen. Men samtidigt hann man ju inte vara det eftersom det hände nåt hela tiden. På det får man då lite "skäll" av husfrun för att man inte ringde och berättade att det var så fullt. Men var och när under min kväll skulle jag ha hunnit det?! Jag bara undrar, jag hade gärna ringt men som sagt, tiden fanns inte där! Egentligen är det ju inte mitt jobb heller att hålla reda på att det finns personal till hennes avdelning om man ska vara riktigt krass. Men snäll som jag är så är jag det inte ;)

Var och vägde mig idag, hela 0,9 kilo ner. Snart kommer jag inte att existera mer ;) Hehe, om det ändå vore så väl med viktnedgången. Tycker att jag går upp varannan gång ungefär ;) Men det får ta den tid det tar. Gick ju inte i en handvändning att gå upp de extra kilona heller.

Hade en riktigt trevlig kräftskiva i lördags med. Lovar att lägga upp lite bilder ;) Borde ta mig i kragen och lägga upp lite mer recept med. Men det får allt vänta tills imorrn. Så det så. Då är det äntligen aerobics med! I love it! Tyvärr är det sista gången med Siv, men jag antar att det är Bosse som tar över sen. :P

Ja, just det. Min rubrik blev ju inte så vettig här inte. Men testar och leker lite med vår nya dator på jobbet som jag blev ombedd att göra. Ser ut att funka riktigt bra! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela