kirsten

Sanna mina ord

Byggnadsarbetare

Publicerad 2008-04-23 13:53:17 i Livet,

Okej, det ska bli superkul att få ett nytt badrum. Ett badrum där modet inte är från 70-talet, ett badrum där man får plats, ett badrum där allt är nytt och fräscht. Ja, det är nåt jag längtat efter. Men när de sedan kommer och bara rör till, ja då tycker jag inte att det är så där jätterolit längre. Speciellt inte när de inte fattar vad man säger, en spånskiva kan aldrig hålla en katt instängd i ett sovrum om den inte täcker hela ingången då så klart. En katt kommer fram när den inte är rädd längre och har man då glömt att stänga igen dörren till toaletten där det är stora hål ner till grannen så kan en katt trilla ner där. Men så lyssnar de ändå tillslut, men då är dörren de hämtar alldeles för stor, men som de byggare de är så drar de ner den på gården och sågar till den. Problemet är att den även är för bred när de kommer upp igen. Men med eltejp kan dessa gossar klara det mesta, tror de i alla fall. Så på med eltejp och sen är katterna instängda. På med lite plast framför dörren så kommer de absolut inte ut.

MEN så går byggarna härifrån, det blir tyst och lugnt och katterna vågar sig fram från tryggheten under sängen. Katter är smidiga djur. De får igenom sina tassar både här och där. Så är också fallet nu, så den där eltejpen kommer inte sitta länge runt det där handtaget. Speciellt inte när lillkatten får hjälp av storkatten. Kommer bli spännande att se hur de kommer att lösa detta. De är ju till på köpet rädda för katterna med, förutom en av dem då som är helt förälskad i dem. Så de kan ju bli kompisar. Men man kan ju kanske tycka att åtminstonne han borde förstå hur smidiga katter är, fast det är klart, han är ju man.

Byggare har också väldigt mycket raster. Så många raster att jag faktiskt undrar hur de ens hinner med att jobba. De går dessutom ner 5 minuter innan rasten börjar. Det tycker jag är kul. Inte konstigt att byggen drar ut på tiden.

Nu ska jag pallra mig iväg till jobbet. Men först ska jag ta vägen förbi skomakaren och lämna in mina stövlar som varit trasiga sedan i december. Det tycker jag är bra och jisses vad jag saknat dem. Nu är jag dock inte så sugen på att använda dem, men jag tror att det är bättre att jag ställer undan dem när de är hela istället för att ta fram dem i höst och behöva gå till skomakaren med dem då.

Kommentarer

Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Publicerad 2008-04-23 14:03:58

håller med; badrum r ett viktigt rum i hemmet. det är egentligen de allihopa om man tänker efter. men nytt och fräscht är alltid trevligt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela