kirsten

Sanna mina ord

Lägenhetsvisning

Publicerad 2008-04-21 23:04:00 i Livet,

Så var denna helg över, fattar inte att det ska gå så sabla fort hela tiden. Man längtar hela veckan på att få vara ledig och hinna med allt det man inte hinner under veckan, men det är ju inte direkt så när helgen väl kommer. Då sparar man det återigen, kanske med anledning för att det är så fint väder eller liknande. Ja, vi är bra knasiga vi människor.

Börjar så sakteliga bli frisk, går lite upp och ner med den biten. Men jag blir väl det när kroppen känner att det är okej. Känns dock något jobbigt att ha ett jobb där man hela dagarna använder sin röst och det är den man egentligen tjänar pengar på och så bryter den helt plötsligt, antingen för att det är alldeles för torrt i halsen eller för att det är dax för en hostattack. Aja, i-landproblem kan tyckas. Men det är rätt jobbigt må jag säga.

Nu kommer de snart att börja med badrumsbygget här. Känns så där om jag ska vara ärlig. Längtar otroligt mycket efter ett fräscht badrum, men inte lika mycket efter att få dela badrum med de andra hyresgästerna. Jag och min toalettskräck.

På söndag bär det upp till huvudstaden. Ska på våra första lägenhetsvisningar. Känns otroligt spännande. Men så himla nervöst. Martins bror med fru kunde inte hänga med heller så vi är helt solo. My Godness, vad tusan ska man fråga om, vad bör man veta. Är ju helt oerfaren vad gäller sådant. Men skoj ska det bli. Kattvakt har jag visst lovat att jag ska vara med så det blir ju toppen det. En dagsutflykt á la 40 mil ;) Men det känns som att det är dax att ta tag i det här och att inte bara sitta och surfa loss på hemnet och kolla på bilder. Nu vill jag se det på riktigt.

Nu ska jag sova, för jag antar att de börjar klockan 7 imorrn. Suck...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela