kirsten

Sanna mina ord

Nya skor...

Publicerad 2008-04-13 00:03:13 i Livet,

Ojoj, idag var det inte lätt att gå upp. Jag ville ärligt talat bara ligga kvar i sängen hela dagen. När jag sedan drog upp rullgardinen och upptäckte att det regnade så blev jag inte direkt mycket piggare. Men skam den som ger sig, satte mig i soffan istället med en filt över mig och blev serverad frukost halv ett på dagen. Inte helt fel. Att äta den och se på Vänner samtidigt var ju som gjort för en lördag. Problemet blev snarare att det blev lite väl stressigt, skulle ju upp på stan och inhandla present till pappa. Eftersom Martins väska gick sönder när vi var i Thailand, (ja ni läste rätt, han som köpte den DYRA väskan, hans gick sönder!) så var vi tvungna att ta oss till Marieberg med. Så det fick bli bil upp till stan, känns ju helt värdelöst när det tar 5 minuter att gå dit. Men vad gör man inte för att handla den perfekta presenten till sin far? Som faktiskt inte fanns i Marieberg så det så!

Så först fixade vi presenten och sen fixade vi Martins väska, inga problem sa de där, det är ju bara att sätta i en ny knapp så du kan vara lugn du får den i veckan igen. Åh, tack så mycket vi ska säkert ut och backpacka igen inom den närmsta veckan ;) Men bra att de är snabba. Hittade de perfekta löparskorna, så watch out mamma, svärmor och svägerskan! Dock inte köpt dem ännu...men det kommer. Köpte däremot ett par andra skor. Många som är chockade kan jag tänka mig. ;) Den senaste månaden har jag nog köpt 15 par skor. Ojojojojojojoj...men de var billiga och jag ska ha dem på jobbet då mina jag har där är helt utslitna. Så det var faktiskt på tiden.

Hann även in på Ikea där det inhandlades kuddar, våra är riktigt sunkiga så det var liksom dax för att slippa vara med i Rent hus på 4:an. Lite sugrör kändes passande med och lite mer ljus. Och världens tuffaste tavla. Riktigt nöjd. Den gick till och med in i vår lilla bil. Trots att den var 140x100 cm. Nice. Happ, Martin ropar, har tydligen hittat en lägenhet så det är väl bäst att jag går till den andra datorn antar jag.

Sen dax att sova. Imorrn är det vins på Bodaborg som gäller!

VILSHULT Tavla

Kommentarer

Postat av: Richard

Publicerad 2008-04-13 20:33:41

Aah vilken tuff tavla! Me like!! Jag vill oxa aka till Boda borg, fan vad kul! Far noja mig med Gayklubb och Rullskridskodisco :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela