kirsten

Sanna mina ord

Äntligen

Publicerad 2008-08-19 22:49:01 i Allmänt,

Usch vad tidigt vi fick gå upp idag. Klockan 4 ringde klockan och det var bara att masa sig upp och fixa frulle åt Martins kusin. Men det är väl klart att man gör det eller hur? Skjutsade sedan iväg honom till Arlanda. Allstå vet ni, det tar oss endast 20 minuter att åka dit, det är helt sjukt faktiskt. Oj, vad vi ska resa! Hjälpte honom att checka in, han fick göra en sån där i datorn själv. Så skoj att de valde ut honom till det som var så sjukt nervös. Han var till och med på väg att trycka yes på om nån annan hade packat hans bagage. Haha, det hade nog blivit bra det. ;) Men stackare att åka helt ensam till Tokyo, sitta där utan att ha nån att prata med i typ ett dygn! Nej tack! Men det blir nog himla skoj när han väl är där!

Åkte hem och sov sen. Skulle vara duktiga och gå upp halv tio, halv tolv vaknade jag med ett ryck och förbannade mig själv för att jag tryckt av alarmet. Det är himla tur att bankerna numera har öppet till 18, eller ja i alla fall min bank. Min dosa dog i London och utan det är det riktigt svårt att hålla koll på statusen på sina pengar. Så jag hann fixa en ny sådan med, nummer 3 i ordningen. Nu är den svart istället för knalligt orange.

Skulle även köpa Sex and the city boxen, men det fick jag inte för min bejbi. Han köpte den åt mig :P Vi firade 4 år som förlovade igår och ja då kände han för det helt enkelt. Så frågan är nu vad jag köper till honom? Det återstår att se. Ringde även upp datakillen från mitt gamla jobb och bad honom att lägga en beställning på en dator åt mig. Det har tagit mig snart ett år att göra detta...Han bara skrattade och sa att han skulle fixa det. Blir himla bra det med tanke på att vi drar mot Örebro imorrn. Så på fredag då har jag den i min famn ;)

Var över till Martins bror med familj idag med och lämnade över presenterna. Lilltjejen fick en bitring med Nalle Puh och stora tjejen fick en gosedjurs katt som kunde gå ;) och jama. Det ni, heheh! Men det blev kärlek från start, hon döpte till och med kissen till Chricke Elisabet Karlsson. Hahah, hon är för söt!

Sex and the City Shoebox - Alla Säsonger                                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela