kirsten

Sanna mina ord

Får man vara så trött?

Publicerad 2008-08-18 16:39:12 i Allmänt,

Igår när vi kom hem så bestämde vi oss för att inte sova, trots vår sömnbrist från natten, bara för att vi skulle få ordning på dygnsrytmen igen. Men vi klarade det så klart inte och sov i si så där 1,5 timme. Gick sedan och la oss vid 23 igen, jag trodde helt klart att jag skulle vakna tidigt idag. Jo, men tjena. Klockan tio i elva slog jag upp mina ögon. Har man sömnbehov då eller vad? Men det är väl det som semester innebär? Lata dagar då man inte behöver bry sig om varken det ena eller det andra?

Ska strax iväg och tacka Martins bror för att de tog hand om våra missar så att vi fick åka och hälsa på lillebror. För att göra det hela lite roligare är det inte de som får några presenter utan kidsen. Ligger faktiskt lite tanke bakom presenterna med, så det så. Efter det får vi besök här i vår lägenhet med. Martins kusin och hans föräldrar kommer, kusinen ska sova över och föräldrarna ska äta middag. Fick veta detta idag efter att jag handlat, men som den superkock jag är så kan jag ju lätt svänga ihop käk till dem med :)

Ska dessutom försöka lugna kusinen så att han klarar av sin resa imorrn. Åker till Japan imorrn och han är minst lika flygrädd som jag, skillnaden är att han ska åka helt själv...Men det blir nog toppen. Inte ett dugg avis ;)

Nej, ska nog ta av mig mina nya tofflor och gå iväg nu :)

Kommentarer

Postat av: Saga

Publicerad 2008-08-18 19:21:07

Jag tackar nog nej till stolarna. Blir väl inte så mycket att sitta på balkongen nu längre. Och mitt förråd är helt fullproppad redan med grejer så har ingenstans att ha dom under vintern. Men tack för erbjudandet. :) Uppskattas.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela