kirsten

Sanna mina ord

Härliga semester!

Publicerad 2008-08-10 20:56:10 i Allmänt,

Drömmen om att få gå lite tidigare dagen innan semestern började gick i krash så fort jag fick veta att även jag var inbjuden till ett möte angående MYG (Mystery guest). Nog för att jag tycker att det är en spännande del i mitt nya jobb att bli utvärderad av hemliga bokare. Men att jag som började svara i telefon ens skulle ha nåt med juni eller julis gäster att göra förstod jag inte riktigt. Men jag är en bra tjej så jag tog mig till mötet och lyssnade med intresse. Juli månads hade jag ändå hört en annan tjej boka in. Att allt som denne gäst sa i sin utvärdering stämde var kanske inte helt ok, men att man sedan inte kan erkänna att man gjort fel är ännu sämre. För att utvecklas måste man kunna ta till sig sina fel och göra nåt åt dem. Det är min tanke i alla fall. Först ska jag lära mig allt jag behöver sen ska det ges bra service!

Nu blev det som "tur" var endast 1,5 timme som jag fick jobba över, men skulle det ha varit som så att det hade blivit Uppsala i helgen hade jag i detta nu varit lite förbannad. Men fina vädret tackade för sig lagom tills det blev helg och då får det nog bli nästa år. Att jag somnade in klockan 20 den kvällen kan ju ha med saken att göra med. Migrän och reggae kanske inte är en 10 poängare ihop. Lite OS-invigning fick jag se i alla fall eftersom jag faktiskt vaknade upp till dess.

Igår gick vi ut till sjöarna och började värma upp lite, sen joggades det tills svetten lackade. Heja mig! Att jag emellanåt får gå det är sånt man får ta, det är ju ett tag kvar innan jag måste vara fit for fight. Efter lite uppfräschning trotsade vi regnet och gick iväg för att spela golf. Jag förlorade stort, men det kan jag bjuda på. Jag var sjukt sugen på chokladbollar, men det var tydligen resten av Solnas befolkning med så vi bestämde oss för att baka egna. Men väl hemma så hälsade migränen på igen så jag fick snällt lägga mig igen. Så lite hälsosam var jag allt. ;) Blev en filmkväll här, Barnhemmet skulle visst vara en film man skulle se läskig var den och helt klart sevärd! Så se den om ni törs!

Idag var det söndagmiddag som stod på tapeten och lek med barn och mys med bebis. Precis som man vill ha en söndag. Hann dessutom träffa en gammal klasskompis som jag inte träffat sen vi slutade skolan för 2 år sen. Med vissa människor funkar det verkligen att göra så, man kan plocka upp allt från där man slutade och precis så kändes det idag. Fick även träffa en av hennes allra äldsta vänner som bor 2 hållplatser från mig, ja skoj var det. Nu är det dax för söndagsmys hemma. Film ikväll med, Arn ska det bli. Vad skoj det är att se på film egentligen!

Oj, vad jag gillar Jonas Gardell! Han är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela