kirsten

Sanna mina ord

Helgen

Publicerad 2008-08-04 20:54:02 i Allmänt,

I fredags kände jag att det skulle bli skönt med helg, kocken och jag går verkligen inte ihop. Egentligen går han inte ihop med nån, bittrare människa har jag aldrig stött på, men just i fredags kändes det som att det var mig han var ute efter. Men det är bara att bryta ihop och komma igen, få det att fungera helt enkelt. Men vem har sagt att det ska vara lätt? Annars flyter allt bra där borta :)

Började ialla fall med att köpa på mig lite svamp, ja alltså kantareller. Ville ha typ 3 hekto men kom hem med närmare 3 kilo. Jag förstår inte att vissa männiksor inte förstår vad man säger. Jag är den enda i det här hushållet som äter svamp, så vad ska jag med 1 kilo till? När det sedan blev 3 kilo så var det bara att le och släpa med sig eländet hem. Rensandet fick jag som tur var hjälp med. Förvällningen fick jagta hand om själv, jag tillsammans med två skrikande katter som tydligen gick igång på doften. Mr Barrington mumsade och åt dessutom. Knasiga lilla katt.

Lördagen höll på att sluta i katastrof! Regn överallt. Men inte hindrade det oss, på med lite rejäla kläder sen bar det upp på stan för att se årets parad. Så himla mycket folk stod där i det dåliga vädret och kollade i närmare 3 timmar. Men det är på nåt sätt värt det. Man blir så glad, kärlek är bra. :) Men efter det bar det hem, hem till mys och film. Såg Kung Fu Panda, me like!

Söndagen bar det ut på en morgonpromenad. Nu jäklar är jag igång! Om 3 veckor är det Tjejmilen och Gud nåde mig om jag inte pallar trycket! Jag måste, jag är utmanad och jag ska vinna. ;) Efter det bar det av till Kista för shopping, eller ja först till Bromma för att inhandla en kattmöbel. Den vi en gång hade gick sönder rätt fort när dessa vildar kom igång. Men nu så blev det en ny. Uppskattat! Blev en hel del smått och gott till mig med, dock inte från djuraffären ;)

Nu är en ny vecka igång och inte vilken vecka som helst. Veckan innan semestern! Ska bli skönt. Mycket skönt! Den kommer att inledas med Uppsala Reggaefestival! Jag ska få se Sean Paul! Wiiiieee! Många par har kärleksballader och den typen av låt som just deras låt. Martin och jag har Sean som våran artist. Lovely! Dock var det fullt på hotellet så jag antar att vi åker emellan...får gå det med. :)

            

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela