kirsten

Sanna mina ord

Vad har jag gett mig in på?

Publicerad 2008-08-30 21:19:29 i Allmänt,

Imorgon gäller det. Då är det dax för loppet jag oroat mig för hela den här veckan. Är inte alls fit för detta, men det är väl bara att hålla masken och kuta på. För motivationen är det inga fel på. Så jag får hålla mig till den. Som Paolo Roberto säger: När mjölksyran kommer så är det bara vekheten som lämnar kroppen! Det får nog vara mitt motto imorrn så ska det nog gå vägen. Det handlar ju trots allt bara om en mil. Ska ladda med en god frukost och en sportdryck.

Idag kom mina föräldrar hit med det sista lasset från Örebro. Så nu finns allt här så när som på en gardinstång och en rullgardin men den ligger i deras bil. Deras vänner var med också och käre Anders lagade vår spis som jag pillat sönder. Eller egentligen var det Martin, men han skulle aldrig ha vågat bända upp spishällen på de viset ensam. Så nu funkar alla plattor igen. Skönt det och jag har lovat att jag inte ska pilla så igen ;) Var upp en sväng på Hötorget med, och sen bar det av iväg mot söder. Åt på en italiensk restaurang och det var himmelskt gott vill jag lova och personalen var kalas. Den heter La Cucina och jag kan varmt rekommendera den om ni har vägarna förbi.

Nu ska jag kolla på SYTYCD, är inne på de sista avsnitten nu, ska även ladda min ipod, och sen kan jag löpa på bäst jag vill :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela