kirsten

Sanna mina ord

Gott Nytt År!

Publicerad 2008-12-31 17:33:23 i Allmänt,

Stökar för fullt här hemma nu. Har fixat det som kan förberedas, så nu väntar jag bara på att Martin ska bli klar. Kommer att bli ett lugnt firande här. Känner mig så mätt på Nyårsaftnar som slutar i katastrof, man går in med alldeles för stora förhoppningar och så blir det bara pannkaka av allt. Vi bestämde oss för flera månader sedan att vi inte skulle hetsa iväg till Örebro för att fira, då vi ändå skulle jobba igår och i måndags. Känns som att det kanske inte bara är vi som kan förflytta oss för en gångs skull.

Så idag blir det jag och Martin och en av mina nygamla vänner som jag tog upp kontakten med i höstas. Blir lite middag, vin och rosa champagne som jag fick när jag fyllde 25. Kan inte bli så mycket bättre. Har spicat till en kladdkaka med marshmallows och sen det goda Mariannefluffet, till huvudrätt kommer det att serveras lite Thaiinspirerad mat. Sen har jag nog gått lite överstyr när det gäller snaxen med tanke på att vi endast är 3 personer. Men vad tusan, det går nog åt ;) Annars har vi bakissnax till imorrn. ;)

Hoppas att alla där ute får en fantastisk kväll och en bra start på det nya året!
   
     Så här såg det ut 2002

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela