kirsten

Sanna mina ord

5 år!

Publicerad 2008-01-31 20:37:00 i Livet,

Ytterliggare ett år har passerat och lika lycklig är jag, som den dagen för 5 år sedan då Martin visade sig vara just den underbare ängel jag behövde. Från dag ett har han ställt upp, trots att jag kan vara rent ut sagt för jävlig ibland. Men den som kan lugna mig är just han. Tror att vi kompleterar varandra sjukt bra!

Har köpt en tröja till honom, trotsade mitt förbud mot att gå ut själv ;) Var ju tvungen att köpa nåt i alla fall. Hoppas att han blir nöjd, är inte lätt att köpa just t-shirts till honom, en kräsen jävel. Haha! Valde tillslut Timbalands design (fast svart) för HM´s kollektion against aids. Tror den passar honom, vill även att han ska ha Ziggy Marleys. Men jag får se, fanns inte i Örebro. Men på hemsidan. Men men, nu får han den här först och 5 llååååååååånga röda rosor ;)

Love is in the air...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela