kirsten

Sanna mina ord

Calle och Märta

Publicerad 2008-07-16 21:45:35 i Allmänt,

Det är nåt knasigt med tiden här uppe i Stockholm. Svisch säger den bara, så har nästan en hel vecka passerat. Att hinna med det som måste göras på jobbet har jag redan börjat strunta i. För det är inte mänskligt att jobba i det tempot. Som tur är, är det lugnt på den individuella bokningen nu så de underbara personer jag jobbar med hjälper mig att lägga in namnlistor. Det roliga med detta är att de frågar mig hur de ska göra. Kan ni tänka er det? Jag, som endast varit där i lite drygt tre veckor nu. Ja, jag tycker det är komiskt. Från att ha kommit från ett ställe där alla kan allt, i princip i alla fall och sen komma hit där var och en har sin uppgift. Ja, det är roligt det. Börjar bli en hävert på det engelska språket i alla fall ;)

Idag har jag och Martin gjort en god gärning med. Vår granne fyllde 80 och det är ju inte varje dag man får fira nåt sånt, så vi tog vägen förbi hötorget och köpte en gigantisk blombukett. Åkte hemåt igen och plingade på. Har träffat denna man totalt 2 gånger sen vi flyttade in. Behöver jag säga att han blev chockad?! Han blev inte bara chockad, han blev rörd. Nästan så att man själv blev det. Det hade aldrig hänt så länge de bott där att en granne kommit med blommor bara så där. Så de bjöd in oss på te och tårta och världen fat med smaskigheter. Rundvisning fick vi med, skoj att se hur nån annan av lägenheterna ser ut. Så vi spenderade nästan 1,5 timme med dem. Nu har vi vänner här, Calle och Märta 80 respektive 75 år. Känns bra det. Kanske att det kan bli en till fika inom kort. Tänk att vi bott här i snart 2 veckor och har redan några som vill vakta vår lägenhet när vi är borta, vattna blommor och leka med kissarna.

Märta blev alldeles salig när jag nämnde att vi hade katter. Det är bra, för då kan jag vara lugn. :) Fanns även en annan dam som gärna hjälpte till med just katter här i trappen. Kan det bli bättre? Två damer i sina bästa år som fightas för att få ta hand om mina kissar? Hehe.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2008-07-17 11:09:08

Vad gulligt av er att ge blommor! En sådan enkel sak som värmer så mycket!

Postat av: Aida

Publicerad 2008-07-17 21:24:50

Vad söta ni är! Verkligen en fin gest!

Postat av: Saga

Publicerad 2008-07-19 11:54:55

Jag viker lakanen. Jag vill ju stryka/ eller nu mangla, mina lakan för att sen när man viker dom så blir dom mer platta sen, blir mer plats i garderoben då.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela