kirsten

Sanna mina ord

En kvällspromenad i Solna

Publicerad 2008-07-23 22:09:06 i Allmänt,

Hm, jag är tydligen för dålig på att skriva här. Men vill ni verkligen veta vad jag gör dagligen? Det undrar jag faktiskt. För jag kan lova er att djag gör inte mycket om dagarna. Börjar de flesta på samma sätt, snoooozzza, sen upp fixar mig själv i ordning sen får kissarna mat. Allt som oftast får jag ändå en massa tid över då jag hm fixar med nåt annat. Går därefter till tunnelbanan läser några sidor i aktuell bok, för att sedan sätta mig på tåget och åka till jobbet. Går dit, byter om, hämtar frukost. Sen är dagen igång. Jag mejlar, pratar i telefon och går ett par vändor mellan skrivbord, faxen, skrivaren och korren. Sen äter jag lunch, därefter är dagen nästan slut på jobbet. Går ner i källaren och byter om, går till tunnelbanan, läser lite till, promenerar hem. Lagar mat, fixar och donar, kollar på tv och sen är det finito med dagen. Skulle ni verkligen vilja höra detta varje dag. Nej, jag tror inte det va ;)

Idag kom mitt paket med höstkläder från HM, oj det var skoj! Så mycket fint, men hujeda mig så dyrt! Men så är det när jag är i farten! Vår nya tv kom med, så det var två glada själar som gick hemåt idag. :) Men trots detta så struntade vi att packa upp detta och gav oss ut på promenad runt en av sjöarna. För det var bestämt att vi skulle, oavsett väder. Som tur var så var det strålande fint så det var lugnt. Gick till gröna stugan och åt middag. Den dag jag lagar mat själv igen verkar vara långt borta. Usch, måste få ett slut på detta. Men det var himla skönt att vara ute och slippa fixa med nåt i lägenheten. Det var viskväll där idag med och det hade jag kunnat vara utan. Två tanter som förstörde Vresvijk. Jaja, god mat var det i alla fall. Hann med att träffa Martins bror med, de skulle åka till Örebro och var snälla nog att ge oss deras p-tillstånd så nu står vi gratis. Kan vi tjäna in våra 500:- som vi fick i böter igår. Det kostar att ligga på topp ;) Fick min dos med bebis med. Åh, vad söt lilla Ebba är. Skulle kunna kidnappa henne, men jag tror att det skulle märkas alltför fort ;)

Nehej, nu blir det Project Runway på nya tv:n. Bjuder på lite bilder från idag med :)

         

       

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2008-07-24 20:29:03

Vad härligt det ser ut! Äntligen har sommaren kommit hit också!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela