kirsten

Sanna mina ord

Kylskåpshaveri

Publicerad 2008-07-07 21:10:28 i Allmänt,

Börjar så smått komma i ordning här. Mycket kartonger står fortfarande kvar, men mycket av det går inte ens att packa upp eftersom det inte får plats nånstans. Saknar lite möbler som vi förvisso inte ens ska ha kvar, men böcker som tidigare stod i en hylla är sånt som ligger kvar. Men det får ta den tid det tar. Har uppstått både det ena och andra problemet här i lägenheten med. Både stora och små. Det första som hände var att vattnet som jag spolade i slasken hamnade i skåpet inunder, himla skj. Visade sig vara packningen som var trasig. Så nu får man verkligen fundera när man diskar så att man inte börjar spola. En sak att klaga på tänkte vi. Nästa sak som händer är att kylen inte hoppar igång som den ska, efter ett dygn ringer vi den tidigare ägaren och frågar vad det är frågan om. Det skulle ta lite tid svarade han, helt okej tyckte vi. Men när vi var inne på andra dygnet var det inte lika roligt längre. En andra sak att klaga på tänkte vi.

Idag ringde Martin mäklaren. Ny kyl skulle det absolut fixas med, dock en begagnad i så fall och det skulle säljaren stå för. Packningen hörde hon inte på. Så Martin ringde den tidigare ägaren och naturligtvis skulle de hjälpa oss med en ny kyl. De skulle betala hälften av en begagnad enligt mäklaren. Jaja, tänkte vi det blir bra så vi ska inte bli osams med folk, så vi gick med på det. Vad gäller packningen så hade mäklaren sagt till dem att de inte behövde ta upp en sån sak. Ursäkta?! Vad är det för nåt? Det är väl en rätt väsentlig sak, eller har jag fel? Tänk om jag bara hade stått och spolat i en kvart och inte märkt att det blev blött, kan ju bli riktigt stora skador av sådant. Men min händige man ska fixa detta, mycket bra att ha en sådan till hands ibland. ;)

Så idag bar det ut till Ikea och Elgiganten. Ny klädförvaring inhandlades så att jag kan packa upp mina kläder och äntligen slipper gå runt i shorts när det endast är 10 grader varmt. Ny kyl inhandlades också, så på torsdag blir den levererad. Härligt det. Nu ska jag packa upp mina kläder och sedan ta mig en dusch. Fryser som den!

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2008-07-08 18:58:10

Vad trist! Man vill ju att allt bara ska fungera när man flyttar in!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela