kirsten

Sanna mina ord

Sista ruschen

Publicerad 2008-07-04 20:54:53 i Allmänt,

Så där ja. Snart färdigpackade, bara några lådor kvar nu. Att det sedan ser ut som om en bomb slagit ner här kan inte hjälpas.  Men helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig, men det får allt vänta känner jag. Nu slapp vi ju åka till tippen i alla fall, det gör Martins snälla pappa under veckan. Så nu behöver vi endast koncentrera oss på att packa som sagt och det är vi hejare på nu vill jag lova! Martin är även väldigt duktig på att köra lastbil. Att han dessutom lyckades fickparkera med den är ett mysterium i sig, jag tror att jag vinkade otroligt bra.

Sista gången på några dagar som jag skriver här. Har ingen aning om när internet kommer igång på nya adressen. Men skulle ju kunna tänka mig att det sker redan imorrn. Martin jobbar ju för bövelen på företaget som levererar det ;) Men så vet ni i alla fall om jag inte dyker upp på ett tag, jag lever i alla fall.

Nehej, packa var det ja ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela