kirsten

Sanna mina ord

Nya tag

Publicerad 2008-05-14 22:42:53 i Livet,

Uj, jag råkade visst total somna när jag kom hem från jobbet idag. Hade ingen aning om att jag var så trött, men det var skönt och det var jag värd. Behövde ju alla krafter jag kunde få inför min utmaning idag. Den första av 3. Var dax för vårruset med mamma, fast jag tävlade ju även mot min svärmor. Båda de vann över mig, ingen aning om vad svärmor fick, men efter mamma kom jag dock endast 5 minuter. Slutade på tiden 39,06 och då ska ni veta att jag inte tränat sen innan Thailand, då jag haft en förkylning som aldrig släppt. Låter kanske lite barnsligt, men jag har lärt mig att när den sitter i halsen ska man inte träna och det gjorde min i flera veckor. Känner nu att den är på väg tillbaka. Kan vara för att jag blev extremt kall efter loppet.

Har dessutom under ett dygn blivit ERBJUDEN ett jobb, ja visst här är man eftertraktad ;) behöver inte ens söka dem! Är ett jobb som jag funderar mycket starkt på. Dock är det varannan helg, men jag tror att jag kan klara det ändå är ju dessvärre rätt bortskämd med att endast jobba måndag till fredag. Men frågan är om det är värt att kasta bort en sådan här möjlighet på att vara så fjantig på den punkten. Jag tror inte det. Men hon vill veta när jag kan flytta. Ja, när kan jag det egentligen? Trodde att jag skulle bli kvar över sommaren. Men som det verkar nu så blir det nog inte så. Får panik! Men säger jag att jag kan komma omedelbums så betyder det att jag får nada semester och det är inte okej. Kommer ju vara rik som ett troll men vad gör det om jag aldrig får vara ledig? Åh, ja vi får se. Jag ska höra mig lite för. Måste ju dessutom lyckas få tag i en lägenhet för det första...dax att börja lite ännu lite mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela