kirsten

Sanna mina ord

Stress

Publicerad 2008-05-10 00:00:13 i Livet,

Jag tror ärligt talat att jag håller på att stressa sönder mig. Inget jag direkt tänkt på innan, men idag kände jag att kroppen inte riktigt pallar det tempo jag håller med så lite sömn i kroppen. Under 3 veckor har jag haft byggarna här och de sänker inga röster bara för att de jobbar våningen över eller under. Så som tur är har jag ändå kunnat sova hos mina föräldrar. Men eftersom katterna var ensamma flera dagar förra veckan ville jag inte fortsätta så även denna. Så jag har ändå sovit några timmar hemma för att sedan åka till dem på morgonkvisten innan de kommit.

Men som sagt, idag kände jag att jag inte kan fortsätta så. Jag kan ju i och för sig inte göra så mycket för att skynda på de slöa byggarna. Men jag kan ju faktiskt försöka att gå och lägga mig tidigt de dagar jag har möjlighet till detta. Så det är ett löfte från och med nu! Bra att klockan närmar sig tolv nu då ;)

Imorrn bär det av till Gusselby, ska träffa släkten. Kan kanske bli trevligt. Har just ingen lust alls till detta just nu. Vill bara vara hemma och slappa känner jag. Men det blir nog toppen när jag väl kommer dit.

Vi har fått en toalett nu förresten, i lägenheten alltså. MEN de har inte orkat sätta fast den ordentligt. Så när man som tjej faktiskt måste sitta hela tiden, så känns det inte så lattjo faktiskt. Martin sa att vaddå det är ju bara att du reser och sätter dig rakt. Ja, visst den biten är inga problem. Men försök att torka dig när toaletten känns som den är på väg att lossna helt och hållet. Det roliga är att nu när han var tvungen att göra nr 2, ja då gick det minsann inte att sätta sig på den för den var ju faktiskt lös! Hör på den ni!

Nej, ska verkligen gå och sova nu. Har visserligen sovit 2 timmar i soffan för att Martin inte lyckades väcka mig som han sa. Säkert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela