kirsten

Sanna mina ord

Snöstorm

Publicerad 2008-11-23 21:18:33 i Allmänt,

Även denna helg har gått i ett rasande tempo. Visst jag har gjort massor, men jag bli ändå lika förvånad varje gång. I fredags gjorde jag inte så mycket annat än att komma hem och typ dö i soffan. Lagade visserligen lite mat innan min kollaps, men kikade på Idol och Bonde söker fru. Mer behövdes inte för att jag skulle tacka för mig.

Lördagen började som så många andra lördagar med att tvätta. Man måste ju ha lite rutiner i sitt liv eller hur. Sedan bar det upp till stan för att leta kläder inför måndagens festligheter. Fick lite tips och råd innan av vänner och mamma, men även av expiditer i affärerna. Så det slutade med att jag hittade både klänning, hårband och örhängen. Hittade även ett par skor, men ville fundera på detta över natten då jag som så många av er vet har väldigt många skor. Var i alla fall en himla bra dag på stan, hittade även en adventsstjärna, saffransskorpor och polkagriskola. Åkte hem och lagade mat och kollade på film, hann med både Se upp för dårrarna och Lock stock and two smoking barrels. Två väldigt bra filmer.

Idag gick vi upp väldigt tidigt för att vara oss. Åt frukost vid köksbordet, första gången sen vi flyttade hit. Åkte sedan till Kista galleria, efter att jag testat de skor jag har som skulle passa till detta evenemang. Men eftersom min tå fortfarande inte mår bra så passade inga av dem. Tro det eller ej. Men jag köpte i alla fall de skor jag såg igår, de passade bättre eftersom de är rundade i tån. De kostade vad jag visste 499:- men när jag betalade så gav jag 349:- för dem. Tack och bock. Jag passade även på att hoppa in till en frisör som kapade luggen på mig. Så blir jag ingen rockabilly nu så vet jag inte vad som skulle ha kunnat fixa den saken.

Har haft merparten av familjen P här med. Fikade, matade katterna med kattgodis, kollade på Hitta Nemo och bara mös. För ute vill man inte vara här i Solna. Träden viker och vänder på sig. Det viner inomhus och snön virvlar i luften. Men det är mysigt. När man är inne ;) Lillsnuttan kramade en av katterna och tyckte att det var fint med ett levande gosedjur, bra gjort av en 5 månaders bebis.

Vad gäller porrsurfing kan jag ärligt erkänna att jag aldrig gjort det, jag skulle inte ens åka dit på den frågan om jag fick den i Sanningens Ögonblick. Bilderna som jag ser är faktiskt från andra människor bloggar. Hursom helst, Martin hälsar att han inte behöver det själv heller, då han tycker att inte behövs eftersom han har mig. Fina du!

Kommentarer

Postat av: Jerker

Publicerad 2008-11-24 21:50:12

Det e bra att han säger de rätta sakernahost host o du vet att jag bara retas nu hihi.kram på dig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela