kirsten

Sanna mina ord

Mitt nya jobb?

Publicerad 2008-10-12 22:37:23 i Allmänt,

Så var helgen över igen. Var tog den vägen? :) Långa sköna sovmorgnar har det varit i alla fall. Tror att vi behövde det. Längesen jag var så här trött, men jag skyller det på hösten. Har varit lite för många regniga dagar och alldeles för lite sol. Skulle hellre vilka att alla vore lika fina som den vi haft i Stockholm idag. Då får verkligen dessa vackar färger göra sin rätt. Har skaffat mig ett träningskort idag. Det har tagit mig närmre en månad att fixa det. Skulle få jobbet att betala, men efter ett snack med min chef ångrade jag mig. Sen blev jag sjuk...och då var det ingen mening med det. Men idag, när jag själv är frisk och var taggad till tusen så har min liebling blivit sjuk, igen...hur lång tid tar det då innan jag blir sjuk igen? Men vi skaffade korten i alla fall för att kunna underlätta inför tisdag då det verkligen smäller! Ska bli skoj. Har jag tur kan jag åka även imorgon och träna lite styrka i alla fall.

Blev klar med presenten i tid och blev rätt nöjd med den. Ska kanske inte säga rätt nöjd, utan jag är nöjd med den helt enkelt. Men man blir alltid väldigt nervös när man gjort nåt själv för att ge bort, man vill ju att de som får den ska bli nöjda. Nu har ju inte jag gjort allt själv, men texten på stolen tog jag hand om eftersom det inte gick att få i affären. Och vet ni vad? Det blev succé :) Puh! Så ja, jag är mer än nöjd. Nöjd med att de blev så glada. De trodde mig knappt när jag sa att det var jag som gjort det. För inslagningen hade varit så lik en affärs i Örebors. Bra betyg med andra ord. :) Jag som satt och sa att jag ville att min bror skulle vara hos mig och inte i London för att hjälpa mig att fixa detta. Men jag klarar mig visst på egen hand ;)  Det du lillebror. Att jag dessutom fick hålla i det lilla hjärtat mer än 5 minuter räknar jag som att jag numera är hennes bästis. ;) Att jag har lite träningsvärk idag, tar jag som ett tecken på att jag gjorde rätt som skaffade mig ett träningskort idag. ;) 

                                                                     

Kommentarer

Postat av: Saga

Publicerad 2008-10-13 09:46:01

Vilken jätte söt stol :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela