kirsten

Sanna mina ord

R.E.A

Publicerad 2008-10-31 17:30:26 i Allmänt,

Så där ja, då sitter man i sin ensamhet på kontoret. Är helt dött så när som på radion som slungar ut sin musik. De flesta vettiga verkar ha gått hem för att fira bode Hallowen och All helgona. Jag känner verkligen att jag valt fel yrke för att få sluta tidigt och arbeta halvdag som det brukar vara innan en röddag. Men vad göra? Det är ju det här jag tycker är kul, men jag får nog fundera på om jag inte vill mig ännu lite högre upp i kedjan. Tror nämligen att det finns alla chanser här om jag bara vill, jag menar om 2 år öppnar det största hotellet i Stockholm vid Arlanda. Varför inte vara där istället för här? Jag menar jag behöver ju ändå lite tid på mig att vänja mig vid detta liv med. Visst jag känner Stockholm, men som turist. Jag vet inte var allt finns som gästerna frågar om eller hur de ska ta sig dit. Tur att det finns sidor på nätet som man kan använda sig av. Tur att Internet inte blev en fluga som försvann på kort sikt ;)

Igår var jag iväg och modellade. Var kul faktiskt och bilderna blev toppen. Ville dock inte lägga alldeles för mycket pengar på det, hade bestämt mig för paket 1, 5 stycken bilder, men insåg rätt snabbt att det aldrig skulle gå. Men bestämde mig för att det inte fick bli mer än 10, för det var vad min budget nästan klarar av för denna månad. Men jag kämpade länge för att få ner de 63 bilderna till det som sen blev 24. Men jag lyckades och fick dessutom en bild på köpet, eller 2. En för att jag skrev upp lite namn (sorry för att jag inte han ringa er alla innan de ringde idag!) och en för att hon inte tyckte att jag kunde ta bort fler. :P

Idag är det dags för R.E.A, fick biljetter av mamma som hon fått av nån vinguide som hon är med i. Så det enda vi betalar för är maten, det är ju egentligen det som är det dyra, men jag tror att det kan bli kul. Har alltid velat se denna show, i och för sej var det på den tiden som Babben var med som jag helst ville se den, men man kan ju inte få allt. Problemet för oss är att man måste vara där innan 19, jag slutar 18. Men på nåt sätt ska det väl gå. Är ju trots allt endast 2 stationer dit, men sen ska vi hitta Hamburger Börsn med, men det ska vi väl lyckas med hoppas jag!

Imorrn drar vi vår kosa mot Örebro. Blå potatis står på menyn på Järnvägsgatan. Som jag längtat! Sen blir det partaj hos Christine och Klas. Har blivit lovad en grummlig dryck, vågar knappt gissa på vad det är. Men när det gäller Klas kan det vara vad som helst. I know, har fått en hel del knasigt genom åren ;)

Nehej, jobba lite då kanske den sista halvtimmen :P Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela