kirsten

Sanna mina ord

Fjortis igen

Publicerad 2008-09-16 20:30:13 i Allmänt,

Jahaja, så var helgen över och två dagar på en ny vecka avklarade. Går fort dte här hörrni, snart jul igen ;) Vart hela det här året tagit vägen har jag ingen som helst aning om. Men det känns som att det tog slut direkt när jag kom hem från Thailand och tog ett av det största besluten jag tagit i mitt liv. Men det är bra. I lördags var jag tillsammans med några tjejer från jobbet på Uggla/Rheborg/Ulevson som dessvärre var en STOR besvikelse. Det var inte alls vad jag hade förväntat mig. Jag menar jag älskar dessa humoristiska personer, men nej, de var inte roliga. Eller jo, vissa saker var jätteroliga men andra saker var bara BLÄ! Vissa saker skämtar man inte om, och speciellt inte när man lägger sordin på hela föreställningen. Så ett tips, se den inte!

Efter det hamnade vi på vårt systerhotell där vi började med vin och en förrätt, tror aldrig att jag ätit en så god skagenröra i mitt liv! Den kan jag däremot varmt rekommendera. Efter det bar det av till La Famiglia, en himla bra och god italiensk restaurang på Kungskolmen. Efter det var det meningen att vi skulle dansa hela natten lång till schlagers men alla var så trötta så vi åkte hem var och en till sitt.

Igår var det dax för lite teater igen då, eller egentligen ska man nog kalla det musikal, för det var det det var. Nu var det dags för "Det våras för Hitler". Inför denna föreställning hade jag inga som helst förhoppningar om den, men den var helt underbar. Kanske något lång, men annars var allt bra! Så den kan jag rekommendera er som vill se en bra show i höst! Jag älskar verkligen Ola Forsmed! På denna föreställning var det så klart en massa kändisar i publiken. Bland annat Tobbe "trollkarl" Blom, som jag förövrigt stod precis bredvid och man bli ju helt knäsvag. Han är helt underbar, en riktigt söt människa helt enkelt. :) Man blir helt enkelt som en liten fjortis.

Nästa vecka blir det Wallmans med jobbet. Jag har alltid velat gå på en sådan show och nu ska jag det! Blir även bjudna på en tvårätters. Inga problem alls ju :) Man börjar undra faktiskt, varför man inte börjat arbeta på ett hotell i Stockholm tidigare faktiskt. De i repan ska se Footloose, verkar ju så himla bra den med.

Har hört att ni vill se lite bilder från lägenheten och jag lovar att det kommer inom kort. Måste bara städa upp lite här först, så kanske att de kan komma till helgen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela