kirsten

Sanna mina ord

Galen kväll

Publicerad 2008-09-07 21:01:57 i Allmänt,

Så har den här helgen nåt sitt slut. Jag fattar inte var de tar vägen? Tycker att de börjar och sen helt plötsligt är det söndagkväll och man sitter och undrar vad man gjort under sin ledighet.  Precis så är det idag när jag sitter här. Jag vet ju precis vad jag gjort men jag fattar ändå inte att tiden kan gå så fort!

I fredags hade vi vår MYG-uppföljning och det var trevligt, man får liksom mer inspiritation till att fortsätta att hela tiden vara glad och trevlig. Men som alltid drar det ut på tiden och man kommer inte ifrån när man borde ha slutat. Var egentligen hur trött och hungrig som helst när jag väl kom ifrån jobbet. Men så satt två av tjejerna på O´learys och jag är ju inte den som är den så jag tackade ja till att ta ett glas vin med dem. Behöver jag säga att det slutade med att jag var kvar tills de stängde och att jag inte kom hem med tunnelbanan för att det var ett stopp halvvägs? Det är himla tur att man har en sån bra pojkvän så att han släpper allt för att komma och hämta mig :) Han är verkligen bäst!

Igår låg jag i sängen halva dagen och min underbare man tog hand om tvätten. Jag behövde inte göra nåt med den :) Hade inte direkt varit till nån hjälp i alla fall ;) Åkte ut till Ikea och köpte på oss lite smått och gott för att kunna fortsätta att göra i ordning här hemma. Fick dessvärre inte plats i bilen med en hylla som är det vi egentligen behöver mest. Men men det får bli nästa gång.

Idag har jag fixat med blommor till balkongen och vi har även åkt vilse med bilen så vi hamnade i slutändan mitt inne i centrum. Himla tur att det inte var jag som körde ;) Gick även över till  Martins bror och fikade lite och busade med stora tjejen. Så mysigt med barn.

Nej, nu ska jag kolla på film :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela