kirsten

Sanna mina ord

>3 URF

Publicerad 2009-08-07 18:58:41 i Allmänt,

Åh, det är verkligen lycka att vara här! Musiken är härlig, folket är härliga, vädret är härligt, drickan är härlig, myggen är otäckt stora, bajamajor är aldrig roligt, smyckena är otroligt fina liksom kläderna, maten ska nog vara god. Ja, jag gillart! Befinner mig på hotellrummet med en drink i handen och musiken på högsta volym. Undrar om artisterna gillar det lika mycket som mig? ;) Ska snart snöra på mig skorna och vandra till området längs med vattnet. Otroligt mysig stad detta! Hoppas på att hinna en tur på stan imorrn och utforska den mer, igår sprang vi i letan på en uttagsautomat, sist jag var här skulle jag på möte på detta hotell och mitt tåg blev inställt. Fick åka runt halva Sverige för att komma hit och då sprang jag med. Att jag idag fick se att det endast är 1 km gjorde ju inte min självkänsla så mycket bättre. ;)

Jag är redo mot myggen idag i alla fall, långa byxor, insmord till tusen. Kan knappt andas och mina läppar svider. Hahaha! Nej nu drar vi!

De är inte här, men denna låt fick jag skickad till jobbet från >3 när han varit ute lite länge på natten och oroat mig till tusen och vi inte hann prata innan jobbet...Sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela