kirsten

Sanna mina ord

Solen var är du?!

Publicerad 2009-08-01 10:50:49 i Allmänt,

Kollade snabbt väderleksrapporten på Aftonbladet som visade att det minsann skulle vara runt 20 grader och sol nu, när jag kollar ut genom fönstret kliar jag mig i skallen och undrar vad som är fel? Jo, för solen finns inte där nej istället är det grått ute och det vräker ner. Ser nästan ut smom en vägg av kallt tråkigt regn. I år igen! Samma visa förra året när det var Pride. Men jag tror att vi trotsar detta och litar på det Aftonbladet säger, för de brukar faktiskt ha rätt. Och vad jag hört innan så skulle det vara molnigt idag och paraden börjar ju inte förens om cirkus 2 timmar. Mycket kan hinna hända på den stunden. Och ikväll när Sommarkrysset är, ja då måste det ju vara fint eller hur?

Igår var vi på bio och såg Sommaren med Göran. Hysteriskt rolig film. Ja, man kanske inte behöver se den på bio, men se den tycker jag att man borde :) I alla fall om man gillar Hey Baberiba gänget. Vi jagade biljetter inför nästa helg med, men trots att det på hemsidan stod att reggae affären skulle sälja dem så fanns de inte där. Roligast är när Martin ska fråga om de har dem och bara pratar på i 180 på svenska och snubben bakom disken svarar på engelska och fortsätter att prata på det språket. Hahahha! Lilla hjärtat. Men biljetterna är nu beställda och nästa helg kan ni se mig gungandes i takt med musiken i Uppsala. Ska bara se om jag kan få mig ett litet rum med :) plus att vi ska hämta ut biljetterna med förstås.

Nej, nu ska jag göra mig iordning :) Sen ska det pridas och köpas hjälm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela