kirsten

Sanna mina ord

Tjejsnack #19

Publicerad 2009-08-17 18:51:09 i Allmänt,

Ledighet

1. Vad har du gjort på ledig tid (semester, helger etc) i år?
Flängt land och rike runt. Men det är kul att se saker tycker jag.

2. Ett semesterminne som du än i dag blir glad när du tänker på?
Jag har så många minnen som gör mig riktigt glad. Men det största är väl kanske morgondagen för 5 år sedan, då jag och Martin förlovade oss på Zakynthos i all hemlighet. Ingen visste nåt, så satte vi in en annons i tidningen innan vi åkte och på så sätt fick alla reda på det :P Många telefonsamtal blev det den dagen, hahah!

3. Var föredrar du att sova; tält, husvagn, hotell, vandrarhem etc?
Med tanke på att jag mer eller mindre är uppvuxen i en husvagn så är jag faktiskt rätt trött på det. Det kan gå an, men då får helst pappa inte vara med för han drar upp värmen när alla andra redan tycker att det är en bastu där inne...Så jag säger nog hotell, men vandrarhem kan vara så himla mysiga de med.

4. Vilka andra länder har du besökt?
Jag har varit mer eller mindre i hela Europa, en del öststatsländer som jag inte varit i. Har varit i Thailand och nu närmast på tapeten väntar en resa till Mexico. Om vi lyckas få ihop det...lite strul med ledigheter och så.

5. Nämn något speciellt du köpt på en resa?
Jag tror inte att jag nånsin inte kommit hem med nåt från en resa. Men när vi var i Thailand så köpte vi madrasser med oss hem som det finns kuddar på. Riktigt fina faktiskt :)

Tjejsnack

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-08-18 12:22:22

Je exakt! Resa vore ju inte helt fel... men det är ju inte det lättaste när man samtidigt sparar pengar till hus =)Så jag sätter mitt hopp till lotterna!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela