kirsten

Sanna mina ord

Underbart

Publicerad 2009-08-21 22:14:03 i Allmänt,

Tror inte att jag behöver kommentera det förra inlägget vidare värst. Martin är en underbar man och jag är överlycklig över att det är just jag som får dela min tid med honom. Det är inte många dagar som är tråkiga med honom, kanske kan det bero på att jag har den starkaste viljan och får som jag vill när jag är med honom ;) men bara kanske. Alla idéer kommer inte enbart från mig, jag menar jag skulle aldrig ha kommit på tanken att åka cykel ner för ett berg. Däremot var min idé zipline, men det föll inte Martin på läppen, var visst häftigare med cykel. Very well then! Nästa gång är det jag som får min vilja igenom.

Har haft ett problem ett par dagar. Hade problem med min mage efter helgen, inget konstigt med det. Men jag tryckte i mig två tabletter för att få bukt på problemet. Är dock glad att jag valde den svenska varianten och inte den thailändska som jag har i mitt skåp. För dessa tabletter gjorde att jag fick problem med att få ut saker och ting. Magen började spännas ut mer och mer, såg nästan ut att vara i 5:e månaden igår! Började fundera på om jag var tvungen att eventuellt knata iväg till Apoteket för att köpa tabletter som löser allt åt andra hållet. Men finally, magen är som den ska igen. Nästan ;) Blir nog bra tillslut ändå.

Imorrn ska jag leka guide. Lisa och hennes vän kommer hit. Ska bli intressant. Frågan är bara vad jag ska visa? Finns ju en del...På kvällen kommer några tjejer från jobbet hit och det blir singstar och guitar hero. Kan bli en mycket trevlig kväll. Att alla killar bangade får jag se som att de inte törs. För inte kan väl att lägga tak ses som en bra ursäkt? Martin får sköta det där med testosteronet imorrn och försöka att hålla oss tjejer i schack. Hahahah! Blir en svår match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela