kirsten

Sanna mina ord

1 år sen

Publicerad 2009-02-19 22:06:38 i Allmänt,

Usch, vad tiden fullkomligt rasar iväg. För exakt ett år sedan satt vi på plan nummer 2, eller om vi kanske fortfarande var i luften på plan nummer 1. Men hur som helst, det har gått 1 år sen Martin och jag gjorde vår långresa. Jag får inte tjata om detta för Martin, han menar att jag tänker helt fel. Man ska inte tänka bakåt, man ska titta framåt. Jag antar att han med det menar att jag ska fokusera på vår kommande resa i höst. Men det är f-n inte lätt när den ena efter det andra kommer och säger att de ska resa hit och de ska resa dit. Jag vill också resa! Det är min passion! Men med tanke på hur fort det gångna året gått så är det ju snart oktober och det är dax för en tripp igen. :P

Och ca 6 månader efter det kommer nästa tripp, då Martins mamma fyller jämnt. Har hört rykten om en Greklandsresa, men inget är dock bestämt där ännu. Äntligen kan man bli en globetrotter ;) Men om vi då blickar framåt den närmsta tiden så är det ju Åre i april, inte direkt utomlands men det är ändå en liten resa. Efter det har vi maj och då blir det antingen en tripp till Tyskland med Köpingsgänget eller en tripp till London för att packa ihop min bror. Sen är det sommar och i och med att vi ska ta vår långresa i höst så blir det nog kanske ett köksbyte och eventuellt en tripp till hm, Tallin kanske. Sen är det faktiskt snart Oktober. Så det så. Jag kan blicka framåt om jag vill ;)

Idag åkte vantarna på, samt att vi ringde en av vaktmästarna och krävde att få ett extra element. Blev några grader varmare kanske. Vi kunde i alla fall gå till elementet och värma oss ;) Inte funkade det med träning heller, fick en migränattack...suck...men jag laddar inför morgondagen, aerobics! Kommer till och med hinna hem emellan. Fantastiskt!

Haha, bjuder på en bild från de första minuterna på hotellrummet i Thailand. Vi var trötta efter så många timmar kan man lugnt säga. Jag ser i och för sig snäppet värre ut än Martin ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela