kirsten

Sanna mina ord

Gästspel

Publicerad 2009-01-21 17:48:06 i Allmänt,

Redan onsdag! Var tar tiden vägen? Hela januari är snart över och det betyder att vi lagt ännu en tråkig vintermånad bakom oss och är ännu lite närmre den ljusa tiden. Absolut, jag gillar vinter. Men det ska vara snö då, inte att det ena dagen snöar för att nästa töa och för det tredje frysa på igen. Nej då får det vara helt enkelt. Sitter ensam kvar på kontoret då alla mina kära kollegor fått gå hem. Men jag lider inte särskilt för det. Jag har min kompis radion och lite listor som jag ska gå över. Men man skjuter på dem hela tiden för roligare kan man ju ha det ;)

Funderar lite över varför en del människor är så fruktansvärt förvirrade när de ringer för att boka rum? De presenterar sig i 180 men berättar gladeligen att de ringer från just det företaget i Östersund. Men när de sedan ska boka in gästen så vet de knappt vad denne heter eller vilket datum den ska komma. Telefonnummer ska vi inte ens tala om, för att inte nämna när de ska uppge sitt kreditkortsnummer. Vaddå ska jag rabbla alla dessa siffror?! Ja, det ska du ditt pucko annars kan du stanna hemma. ;) Bokningsnummer tycker de flesta bara är ett onödigt påhitt, men jag kan berätta att det är en väldigt smart uppfinning. Även om man heter Nilsson kan det vara som så att det stavas fel eller att man helt enkelt har en egen stavning.  Ibland blir man bara så trött. Själv har jag gärna min kalender framför mig när jag bokar, fyller i bokningsnummer och har allt redo. Men det är ju jag det.

Igår var jag ute och hälsade på i repan. Hade lite praktik. Skoj var det, men kan inte säga att jag saknar det jättemycket. Visst, skoj att få se hur stammisarna ser ut som man pratar med en gång i veckan. Men kul att göra nåt annat ett par timmar. Lyckades till och med svara i telefon ;) Många knappar har den kan man säga...

Ska bli skoj att se om mannen där hemma lyckats med maten när jag kommer hem idag. Förklarade fint i vilken ordning han skulle göra det. Men när han sedan gör det kan det ta en annan vändning. Men idag har jag fyllt på med frukt under dagen så jag är inte överdrivet superhungrig om jag nu skulle behöva vänta eller hjälpa till :) Men han reder sig och jag ger honom svårare och svårare uppdrag för varje vecka som går. Nu är det inte längre hans chili con carne som står på bordet när jag kommer hem sent. Bra det :) Våra kommande barn ska ha en varierande kost ;) Haha!

Kommentarer

Postat av: Saga

Publicerad 2009-01-21 21:00:15

Min matlagning börjar också ta en lite mer avancerad nivå. :) Mycket konstiga maträtter. Men det är varierande i alla fall nu. Och oftast faktiskt gott också. :)

Postat av: Jerker

Publicerad 2009-01-23 10:10:53

Mina maträtter e oxå rätt avancerade,hihihi så martin kan laga mat,det va nått nytt det:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela