kirsten

Sanna mina ord

Idiotiska säljare

Publicerad 2009-01-27 22:45:47 i Allmänt,

Usch, blir så trött på folk som ringer och stör mig på min lediga tid! Blir trött på folk som inte ger sig. Ringa och tjata som saker som jag inte vill ha. Jag säger inte att det är dåligt att vara säljare på nåt sätt, men det finns bra säljare och det finns dåliga. De bra vet hur de ska sälja sin produkt och ger sig när de upptäcker att man redan har samma produkt fast till ett pris som de inte kan komma under. En bra säljare vet när de ska kasta in handduken så att säga. Sen har vi de dåliga, de som ska argumentera och tjata och verkligen försöker att få en att ta deras produkt. De spelar in samtal för att sedan manipulera så att man sagt ja fast man svarat ja på en helt annan sak.

Till mig ringer det säljare var och varannan dag. De har kommit på ett nytt sätt att komma åt mig, tror de... De använder mitt andranamn när de ringer. Fast jag tror egentligen att det handlar om att de är dumma i huvudet. För så chockade som de blir när jag säger att de har ringt fel, så kan de ju inte förstå att jag inte heter det som tilltalsnamn. Idioter som sagt! Kan ju inte vara så svårt att se vad som är vad, jag menar man borde ju kunna se vem telefonen står på, men det är ju vad jag tror. Längesen som jag jobbade som säljare dock...men på den studen lär ju tekniken ha gått rejält framåt!

Då jag lever med en annan så kan jag ju även lägga till att det inte är jag som står på nåt, så varför försöker de sälja på mig en massa saker? Det är väl ändå Martin de ska tracka. Men han är så mycket bättre än vad jag är på att få folk att lägga ner. Haha, men med ett kalsongföretag har han inte lyckats. För några veckor sedan ringde de och skulle sälja på honom de bästa kallingarna ever, han sa nej och han sa nej och han sa nej igen. Men tjejen i andra änden ville inte ge sig, en dålig säljare med andra ord. Det slutar med att Martin säger att nej, jag är inte intresserad, jag kör med kommando. Tjejen börjar stamma och lägger slutligen på när hon fattar vinken. För vem vill ha ett par av världens bästa kallingar om man inte använder det. Ok, Martin ljög, men ska han verkligen behöva göra det? Ska det inte räcka med att säga nej? Hur som helst, detta företag fortsätter trots att de numera vet att han kör med kommando, att ringa och försöka sälja. Ge er för tusan!

Kommentarer

Postat av: Richard

Publicerad 2009-01-27 23:25:45

Hahahaha! Det är dock väldigt kul som säljare att provocera kunden och tjata på den och många gånger lyssnar ju inte kunderna utan blir rädda så fort de hör att det är en telefonsäljare och därför säger nejnejnej, jag ska inte ha nåt.



Det med namnen är nog inte deras fel. De får ju bara ett register att ringa och där står det kanske bara Maria eller Linda Karlsson, så det kan ju inte de veta att det är ditt andra namn.



Hit hem ringer det nån jävel varje morgon o väcker mig, men jag svarar aldrig. Kanske borde göra det. När de säker Anne Karlsson kan jag bli tyst och säga... hon har gått bort! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela