kirsten

Sanna mina ord

It´s a deal

Publicerad 2009-01-29 23:13:50 i Allmänt,

Martin sitter och letar resor för fulla muggar. Han kommer nog vara den som ser till att åtminstonne vi kommer iväg på vår resa. Men det blir ju ingen resa utan födelsedagsbarnet, så är det bara! Så det är bara att spara, spara och spara! Hur som helst så såg Martin nu hur nära vi kommer att vara Jamaica, hans drömmars land! Få chansen att lyssna på riktig reggae av de artister som han lyssnar på mest. Jag förstår honom, det gör jag. Roligast är bara när han sedan säger att vi inte få hamna i Kingston, det måste vi lämna j*vligt fort ;) Jo tack, jag går inte gärna i den staden ensam.

Vi har även kommit överens om vår kommande son ska få ha dreadlocks när han blir äldre, men när han lämnar bb ska han ha en Fatcap på sig. Alltså en sådan mössa som reggaeartisterna har på sig och under dessa har de sina dreads. Hm, jag ser mer framför mig att han har söta små blå kläder på sig. Gärna fluffiga och bylsiga så att han ser ut som en liten björn. Men det är ju jag det. Igår när vi åkte hem från träningen skulle bebisen ha skinnjacka och jeans och adidassneakers, så jag antar att detta kan komma att vända många gånger för Mr Pettersson. I slutänden tror jag minsann att det är jag som kommer att bestämma, men jag låter honom snällt fantisera. Det är säkrast för husfriden ;)  Undrar varför han ens tror att det kommer att bli en pojke? Vet han saker som jag inte vet?

Imorrn har jag lyckats få till ett lite bättre pass för resans skull. Vill ju hinna hem till Let´s Dance, och mammas hemlagade pizza. Men jag tror att min bror kommer att fixa med min del av pizzan. Massa svamp till mig tack!  Lördag blir det ett besök på Hindersmässan, dax för lite nya strumpor och en och en annan marknadsnougat. Kvällen blir det ett besök på Strömpis, kan inte blir så mycket bättre 6-års firande. Men usch vad man ska hinna med mycket när man kommer hem en helg så här! Den och den vill träffas där, medan en annan tänkt att vi kan ses där och de vill att vi kommer och hälsar på där... Listan kan göras lång! Undrar när dessa personer har tänkt komma till oss? Än så länge har min familj, Martins familj samt en av mina tjejkompisar varit här. Det behövs nästan en hotelliggare för detta spektakel ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela