kirsten

Sanna mina ord

Lediga dagar

Publicerad 2009-01-06 20:36:21 i Allmänt,

Det har varit otroligt skönt att vara ledig. Dagarna har gått i ett rasande tempo som alltid, men så skönt att slippa ställa klocka och bara kunna gå runt i mjukisar hela dagen. Ha marathon på alla serier som man följer på tv vanligtvis och bara vara. Precis som det ska. Hade Lisa här i några dagar och det var helt lovely! Shoppade järnet, trots att jag inte fick. Men hamnar man på Souk och de säljer ut en massa Pilgrimsmycken är det liksom meningen att man ska spendera. Gick därifrån tillsammans med totalt 12 par smycken?! Nice! Skönt att få prata tjejsnack i flera dagar med, kan liksom inte bli så mycket bättre.

Har hunnit med en lång promenad runt sjöarna i kylan, men finns det nåt mer uppfriskande? Så vi tänkte att vi inte skulle vara sämre idag. Knallade iväg mot Ica för att byta en bok jag fått två av i julklapp. Vad händer? Jo, hela himlen öppnar sig och det faller ner snö som aldrig förr. Vi såg ut som två snögubbar när vi äntligen kom hem ;) Lagade mat och kollade lite på Forrest Gump, en riktigt glädjespridare till film. Sen satte vi i ntya skivan till mitt Singstar, Sjung med Disney. Haha, det var kul men riktigt svårt. Var ett tag sedan jag la barnrösten på hyllan. Värre var det för stackars Martin, inte många toner rätt där. Men oj vad skoj vi kan ha! Klippte honom så att han kan visa sig bland folk igen och snart väntar det film, ska se andra Arn.

Har även smällt i oss en Gino, jisses vad smarrigt det var! Kan nog tänka mig att göra det igen. :) Sista dagen med onyttigheter. Framför mig har jag inte mindre än 4 lopp detta år. Kommer bli nice det. Så bye bye till allt skit man trycker i sig med jämna mellanrum. Har som mål att äta nyttigt under vardagarna och sedan lite vad jag känner för under helgerna. Men det ska inte bara ätas för att ätas liksom utan det ska vara för att jag vill. :)

Imorrn börjar allvaret igen och med den "riktiga" chefen på plats. Ska bli spännande att se var detta kommer att sluta :P

  
Promenad runt sjöarna


Sally har hittat sin plats

  
Gino, innan ugn, efter ugn, upplagd och färdig att ätas

Kommentarer

Postat av: becki_rose

Publicerad 2009-01-06 22:11:47

Mm, jag dör av den där bilden på pajen. MM!

Vad bra, tar du med bilderna fån tomterocken också?

tack :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela