kirsten

Sanna mina ord

Officiellt igång

Publicerad 2009-01-07 23:30:12 i Allmänt,

Har gått bra idag, visst jag har kännt suget efter godis. Eller egentligen ska jag kanske kalla suget efter nåt att tugga på. För i det stora hela så är det ju det man gjort under ledigheten. Bara moffat hela tiden. Så fort man sett nåt man velat ha så har man tryckt i sig det. Nu i helgen hade vi ju vår moffarhelg och det känns kan jag säga. Men som sagt, det har inte varit särskilt jobbigt idag. Jag har inte ens varit särskilt otrevlig ;)

Så för att inte låta detta tillfälle förgås har jag nu bokat upp lite pass. Jag börjar med Aerobics på fredag, så kan man känna att helgen blir bra trots att man kan äta lite som man vill då ;) På lördag ska vi tvätta så ingen träningen förutom den i trapporna hinns med, kanske en promenad eller löptur runt sjöarna dock. Beror på vädret. Söndag ska jag först brunscha med jobbet, efter det tar jag på mig boxningshandskarna och kör deras nya pass från i höstas, jädrar vad Martin ska få. Kickar är precis min grej! På måndag är det sista dag för anmälan till Vätternrundan så vad passar inte bättre än ett spinningspass ;) På tisdag är det dax för en boxningsmatch igen.

Jag känner att jag är på gång. Jag ska inte tappa detta. Mitt mål med detta är i första hand att ta mig runt den där förbenade sjön, sen ska jag slå mami först i Vårruset, sen i Tjejmilen och sen ska jag slå Martins mamma, syster och svägerskan i Lidingöloppet. Mitt andra mål är att gå ner i matchvikt, jag tror jag behåller den för mig själv. För jag vet redan nu att där kommer jag INTE att stanna då det är alldels för lågt för att vara vackert och vacker vill jag gärna vara ;) Men jag ska dit bara för att. Sen fixar jag till det sen ;)

Nu går vi på dag 2. Dax för invägning. Jag bävar då jag testade det redan idag utan andras syn på det hela. Men imorrn börjar jag ta tag i det där med maten på allvar med. Jag ska lyckas denna gång. Det bara är så och det kan bara gå åt ett håll, neråt ;) Finns inga andra möjligheter, så det så! Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela