kirsten

Sanna mina ord

Sönderslagen

Publicerad 2009-01-18 23:05:12 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, ialla fall inte förens jag var och tränade. Gick runt i pyjamas hela dagen, det är vad jag kallar helg det! Pulade med mat som tog cirkus 2 timmar att göra, men andra ord riktig söndagsmat. Kollade först på lite Disney, Råttatouille. Jag älskar verkligen tecknat! Igår kollade vi på Iceage 2. Så som sagt, tecknat är skoj! Sedan spelade vi lite Guitar Hero, tror vi lyckades öppna upp de sista låtarna. Skoj skoj! Men fasiken vad illa man mår när man spelar för länge. Hela rummet snurrar runt liksom.

Sedan var det dags för Kibox 2. Jag tror aldrig att jag varit på ett jobbigare pass i hela mitt liv! Jag vill både kräkas och svimma! Men sen kommer tränarn och ska minsann ha hand om mig och Martin och en kille till när vi skulle göra de sista övningarna. Så det gick liksom inte att ligga på latsidan heller. Men beröm fick jag, jag gjorde helt rätt när jag sparkade på Martin. Okej, det var inte så illa som det där just lät. Man sparkar ju på de stora mitsarna. Om man inte heter Martin då, det första han gjorde var att sopa till mitsen så att jag fick den rätt upp i fejjan och så sprack läppen. Som om inte det var nog så boxade han till min arm som höll i mitsen. Men man ska inte tro att man går säker när han är den som håller i mitsen heller, för hejsan hoppsan då fick jag den i i huvudet när jag gjorde benböj. Det är farligt att boxas ;) En del var helt sinnesjukt duktiga på att slå med, den sista övningen gick ut på att man i en ring skulle gå runt och sedan slå på de andra, övningar som var och en bestämt. Så mina armar är alldeles blå! Eller de var röda från början, men de börjar bli blåa nu.

Men fy satan vad skoj det är att få slåss! Jag älskar det verkligen! Så det första jag gjorde när vi kom hem var att boka för nästa vecka med. Nu jäklar är jag igång. De enda lediga dagarna från träning den kommande veckan är onsdag och fredag. Men jag funderar på om jag ska ge mig ut runt sjöarna på fredag efter jobbet när jag väntar på att Martin ska komma hem från jobbet. Men vi får se, måste se hur kroppen klarar av de andra passen under veckan med. Kroppen måste ju få hinna återhämta sig mellan passen med för att de ska kunna ge resultat. Jag ska lyckas denna gång, det är bara så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela