kirsten

Sanna mina ord

Sjuk

Publicerad 2009-07-30 22:00:30 i Allmänt,

Igår var jag hurtig och gick hem från jobbet, en promenad på ca 7 km. Inte illa. Hade dessutom glömt min iPod hemma så jag fick helt enkelt en stund med mig själv. Gick och funderade på alla de människor som cyklade förbi, räknade att mer än 50% av de som cyklade förbi mig hade hjälm. De som inte hade det var jag på väg att stoppa och fråga varför de inte är mer rädda om sig själva. Men jag hade inte mod nog att göra det. Nej, fram med en hjälmlag. Ska man ha bälte på sig i en bil är det väl lika viktigt att skydda knoppen när man cyklar. Så det så!

Men när kvällen kom och vi satt och kollade på tv var jag inte alls med. Mådde som en rutten sill. Allt jag kunde tänka snälla kräks inte! Hann se mitt program färdigt, borstade tänderna och gick och la mig. Men jag var så orolig i kroppen så jag visste att det inte skulle gå att komma undan så lätt. Runt halv ett fick jag börja springa, men så fort jag försökte få upp nåt så mådde jag prima, eller ja så bra man kan må. Knatade iväg till sängen och la mig och fick resa mig lika snabbt men nej, inte denna gång heller. Lyckades somna, men vaknade en timma senare av att det var dags igen. Precis vad jag ville, men när allt kommit upp, förlåt mig för detta osmakliga inlägg, men ialla fall när ALLT kommit upp, galla och allt i ett enda drag så mådde jag okej nog för att gå och lägga mig. Aldrig varit med om att få upp allt med detsamma...jaja.

Stannade hemma för säkerhetsskull idag, var duktig och satte mejlen på out of office och gick och la mig igen. När jag sedan ringde jobbet för att berätta att jag mådde bättre och att jag skulle komma imorrn. Så sa de att min inställning på mejlen inte var helt ok, numret jag givit var inte rätt så nån stackars kille hade fått alla mina samtal fram tills dess. Hahahah! När jag sedan gick in och checkade läget var mycket riktigt en siffra fel. Hahah!

Nej, ska plöja ytterliggare ett avsnitt av Entourage nu. Har ni inte sett den serien, gör det! Jag trodde inte alls att jag skulle gilla den, men ack så fel jag hade! Victory!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela