kirsten

Sanna mina ord

Tjejsnack #13

Publicerad 2009-07-06 20:17:12 i Tjejsnack,

Barndom


1. Ditt första barndomsminne?
Jag kommer ihåg den dagen min bror föddes. Då var jag 3 år och skulle iväg till min moster tror jag. Och pappa var helt uppe i varv, för mamma hade redan åkt iväg med ambulansen och han skulle skjutsa mig till moster. Sen kommer jag ihåg när han hade kommit hem, min bror alltså och jag var världen stoltaste storasyster. :)

2. Vad samlade du på som barn?
Bokmärken, manicklar, suddgummin, frimärken, brevpapper och säkert ännu fler saker.

3. Vad lekte du för lekar som barn?
Kurragömma, datten, dunk, hoppade hage, hoppade hoprep, twist, gungleken, brännboll spelade vi mycket också.

4. Var du ett snällt eller busigt barn?
Jag var nog lite både och. Speciellt när jag fick ett syskon, för då kunde vi hitta på både det ena och det andra tillsammans. Cyklade iväg ensam på en campingplats, som 3-åring utan att berätta och det gjorde ju mina föräldrar väldigt oroliga eftersom de inte trodde att jag hittade tillbaka. Så när pappa hittade mig efter mycket letande så sa han åt mig att jag inte fick göra så för jag inte skulle hitta hem. Ingen fara svarade jag. Pappa tyckte då att jag skulle få visa vägen för att visa att jag inte hittade, men jag trampade på direkt till husvagnen och mamma. Pappa hade aldrig hittat tillbaka så snabbt, det är sant faktiskt!

5. Har du någon slags relation med någon barndomsvän ännu?
Absolut, flera stycken faktiskt. En av tjejerna har jag känt sen lekis till och från, en annan från mellanstadiet. Sen är många av dem som jag lärt känna genom åren fortfarande kvar så att man ses ibland och andra hälsar man och pratar med när man ses ute.

http://mlilja.net/tjejsnack

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela