kirsten

Sanna mina ord

Grått och trist

Publicerad 2009-06-02 19:20:03 i Allmänt,

Ursäkta för bloggtorkan. Men jag blev så ruskigt arg förra veckan när jag enligt mig själv skrivit ett så roligt inlägg och så vips när jag uppdaterar så var det bara försvunnet som om det aldrig ens hade existerat. Då blev jag förbannad och stängde av datorn. Hade liksom ingen lust att försöka vara rolig längre. Inte för att jag har det nu heller, men ändå.

Hade en underbar helg, som startade i fredags med shopping, hittade både det ena och det andra. Att Martin trodde att jag BARA skulle köpa skor kunde han glömma rätt snabbt. Men han kom minsann hem med en urläcker tröja han med minsann. Invigt stan by bike med. Trodde jag väl aldrig att jag skulle då trafiken i Stockholm är helt galen! Jo, visst Kungsholmen räknas som stan, men det känns inte riktigt lika läskigt. ;)

I lördags bar det upp till Järnboås, där det skulle firas en 50-åring. Festen var förvisso i Vedevåg, men vi utgick från Järnbo. En himla trevlig kväll om än något varm och något mer solbränd än innan. Frågesporten hade kunnat gå som en dans om frågorna inte hade varit så svåra. Fem-kamp har noh aldrig varit min grej, kanske därför som mitt lag kom näst sist? Men nån måste ju göra det med. Söndagen spenderades på en filt i skuggan då soleksem är mitt andra namn under sommarhalvåret. Men nån var ju tvungen att agera lekledare åt Martins systerdöttrar och då var det visst min tur. Årets första dopp ute hanns med och en massa mat slank ned.

Igår när vi vaknade var vi dåliga, vet inte vad det beror på. Myggsticken eller solen? Hemma var vi i alla fall tillsammans. Att jag inte heller kom iväg idag tycker jag är riktigt tråkigt då jag missar personalfesten som skulle ha varit ute men som blev inne och med bowling på schemat. Usch vad det är trist att vara dålig!

Men imorrn ska jag trampa iväg, det bara är så. För det är sjukt tråkigt att vara hemma ensam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela