kirsten

Sanna mina ord

Årets glassar

Publicerad 2009-03-02 19:33:02 i Allmänt,

Så kommer snart årets glassar ut till butikerna, verkar faktiskt vara en hel del goda i år. Två nya Magnum där båda verkar kanongoda. Nogger med mintsmak, jag älskar mint så det kan ju bli en hit. Sandwich med straciatella, mmmm. Ett år när jag var i Italien med min familj så kom vi i kontakt med straciatella för första gången. Så himla smarrigt. Fanns inte i Sverige då ännu, och jag och min bror bara väntade på att den skulle komma hit, vilket tog bra många år! 

Sen är Ben & Jerry med på ett hörn i år med. Kan ju liksom inte bli bättre. Eller jo, priserna skulle kunna vara lite lägre faktiskt. Men det är nog det enda. Se dem här.

Idag har jag blivit både älskad och hatad på jobbet, eller ja i telefon i alla fall. Blir så trött på en del människor, de tror att de bara kan köra över en och att de ska få sin vilja igenom. Men det är liksom inte möjligt. Det är inte de, utan jag som vet vad som gäller, det är jag som har makten att bestämma. Men de vill gärna ha sina egna regler och det funkar inte så. Man talar lugnt och sansat, som till ett barn, men de vill i alla fall inte förstå för det är ju inte så som de tänkt sig det. Jaja, så kan det gå. Tur att det ringer en och annan trevlig emellanåt med. De flesta är faktiskt det :)

Denna vecka är lika fullspäckad som förra, men det är skoj att ha nåt att göra om dagarna. Om det bara kunde sluta vara vinter skulle jag vara väldigt nöjd faktiskt.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-03-02 20:52:46

Ojoj, det kan bli mycket glass i sommar :)

Postat av: Richard

Publicerad 2009-03-02 22:03:28

Mm de ser himla goda ut! Blir farligt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela