kirsten

Sanna mina ord

Helg!

Publicerad 2009-03-27 22:42:36 i Allmänt,

När det gäller den frisören jag hade nu så handlade det om att han inte kunde det svenska språket så bra. Jag förklarade på flera olika sätt hur jag ville ha min lugg. Men han förstod ändå inte tyvärr. Ska kanske lära mig hans språk tills nästa gång om det blir någon mer gång där. Vad gäller andra gånger när luggen varit för lång har jag alltid bett dem att klippa den lite till varpå de säger att det inte går för att den kommer att bli för kort då. Men jag säger att jag i alla fall vill ha den kortare och så suckar de och klipper ändå. Även frisören jag hade under ett par år i Örebro gjorde samma sak. Så jodå jag vågar "klaga" om det blir "fel". :)

Nu är det äntligen fredag med, så skönt så. Trots snöovädret så känns det bra att vara lite ledig. Har fixat med madrasser till mina föräldrar som kommer på ett spontant besök imorrn. Så nu har de nånstans att sova. Inte så kul att springa runt med dem i snön dock. Handlade i turbofart och fick stuva in allt så pass att jag fick äran att köra hem, då det blev lite för tight för Martins ben. Höll på att sluta med en krock, men det berodde inte på att jag är dålig på att köra utan för att det är så mycket snö på vägbanan! Usch! Kul att gå på stan imorrn då...Jaja, de säger ju dagligen att då eller då kommer våren så det är väl bara att härda ut antar jag. Den kommer ju tillslut. Men depp blir man när snön ska envisas med att komma. Ja på vintern i december till februari men från mars då ska det vara vår! Så det så!

Ja, nej nu måste jag nog plocka lite här hemma då jag inte hinner det imorrn då alla som kommer hit verkar tycka att tåget som går vid åtta på morgonen är det bästa. Suck. Jaja, så kan det vara. Kul att Samuelssom vann årets Let´s dance. Men jisses vad grym Laila var ikväll! Hennes showdans var ju helt underbar!

Här kommer bilderna som önskats på mitt nya hår :)



Före:

Efter:     

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela